Un reporter de 'Sálvame' es trenca en directe i deixa sense paraules Jorge Javier

José Antonio León ha rebut el suport dels seus companys

El reporter ha viscut un tens i incòmode moment en directe
José Antonio León ha protagonitzat una complicada connexió en directe | Telecinco

Nervis a flor de pell en els primers dies de sortida al carrer. Aquest dimecres José Antonio León, reporter de 'Sálvame' sortia després de cinquanta dies de confinament al carrer per connectar en directe amb el programa des d'Andalusia, com feia de costum.

El periodista es trobava concretament a Còrdova, en una plaça, entrevistant diversos testimonis de disputes amb José Antonio Avilés, concursant de l'edició d'enguany de 'Supervivientes'. Però en un moment donat, el reporter ha hagut d'aturar el seu discurs per advertir una senyora que s'estava saltant les mesures de seguretat establertes contra el coronavirus. León ha considerat que la dona se li havia apropat massa, posant en perill la salut de tots dos.

L'incident ha deixat el reporter visiblement tocat. Tot i intentar continuar amb la connexió, se li ha pogut sentir la veu tremolosa i se l'ha vist emocionat, tot explicant la poca consciència de la gravetat de la situació que ha pogut percebre pels carrers. 

Màxim suport dels companys

Com no podia ser d'altra manera, els companys de 'Sálvame' han donat suport al reporter des de plató. Lydia Lozano i María Patiño han volgut enviar un missatge d'ànims a León, corroborant la irresponsabilitat de moltes persones en aquests moments en què és bàsic complir la normativa per no posar en risc la vida de ningú. Finalment, la connexió ha finalitzat amb el pas de Jorge Javier als informatius de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari