Vídeo: El picant suggeriment d’Emma García a Terelu Campos

La filla de María Teresa Campos no va poder controlar el riure en escoltar les paraules de la presentadora

Les Campos han estat les protagonistes de Telecinco aquest cap de setmana. Començant per María Teresa que ha estat entrevistada a ‘Sábado Deluxe’, obtenint tota l’atenció de la cadena, i continuant amb Terelu que ha anat a ‘Viva la Vida aquest dissabte a la tarda, tot i que no ho ha fet com a col·laboradora, sinó que ha estat entrevistada per Emma García.

Terelu està baixa d’ànims

La presentadora va interessar-se per l’estat d’ànim de Terelu i la filla de María Teresa Campos va explicar-li que ara per ara no està passant un bon moment, tot i estar il·lusionada per la feina que té i els projectes que se li presenten de cara al futur. Tanmateix, ha admès que no té parella, ni ganes de tenir-la, i que la part íntima i personal de la seva vida és la que pitjor porta.

Mentre Terelu explicava com està sentimentalment, Emma García ha aprofitat per aconsellar-li que busqui algú que la faci feliç, que la divertís i que li aportés complicitat i confiança. Però la presentadora no va quedar-se aquí, ja que el millor va arribar en el moment en el qual va suggerir-li que «s’anés al llit amb algú». Davant d’aquestes paraules, Terelu va enrojolar-se i no va poder controlar el riure.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari