Concursants de 'Secret Story'

Acusacions de «tongo» a la recta final de 'Secret Story': el vídeo que ho demostra

Un vídeo que s'ha viralitzat a les xarxes posaria de manifest que Isabel Rábago ja sabia que havia de ser expulsada

Isabel Rábago ho ha passat força malament a la recta final de 'Secret Story'. Tant és així que fins i tot havia demanat la seva pròpia expulsió entre llàgrimes i completament devastada.

«M'he sentit molt malament, perquè em fa la sensació que a aquesta senyoreta se li permet tot», comentava referint-se a Adara Molinero i el suposat favoritisme amb què compta des que va entrar al 'reality'. A més a més, el seu estat mental era tan delicat que una simple broma provocava que la concursant patís un autèntic atac d'ansietat.

Un fet davant el qual els seus companys donaven la cara per ella. «No volen demanar perdó i estan tota l'estona provocant, una persona adulta fa això?», assenyalaven els responsables del conflicte, entre els quals hi havia Adara i Miguel Frigenti.

Isabel Rábago al plató de La Casa Fuerte
Isabel Rábago ho ha passat força malament en el seu pas per 'Secret Story' | TELECINCO

Una defensa a què s'ha sumat Luca Onestini: «Se sap molt bé que té aquest problema, això no és una broma, és intentar fer mal a una persona que pateix».

«Va ser una broma sense més ni més. És una ximpleria, és un ninot que ella ni s'espanta, crec que té un munt de tensió del programa que té acumulada», s'explicava Adara.

«Si arribo a saber que aquesta broma desencadena en això és clar que no ho faig», sentenciava, mentre que, per part seva, Miguel Frigenti optava per acceptar la seva responsabilitat en el conflicte.

Concursants de Secret Story
'Secret Story' ha entrat a la recta final | Mediaset

«No em cauen els anells per demanar disculpes, però no se'ns pot fer responsables que una persona estigui malament», reconeixia. «Les bromes se'ls fan a gent amb qui et tractes, amb gent amb qui no et mires a la casa és provocar. És incapaç de demanar perdó», insistia Luis Rollán.

Isabel Rábago explota en directe després d'una broma

Sembla que Rábago ja havia arribat al límit, i l'expulsió ha estat fins i tot ben rebuda per la protagonista. «Em segueixo preguntant per què tot, des que han arribat aquests dos personatges l'única cosa que han fet ha estat provocar-me. Saben quins són els límits», confessava la periodista completament devastada.

«Me'n vaig anar al llit ahir a la nit, que era la meva última nit abans d'una possible expulsió. Volia gaudir, però a la matinada van decidir espantar-me quan dormia i quan vaig anar a l'habitació es van petar de riure», explicava.

Adara Molinero
Adara Molinero ha revolucionat la casa des de la seva entrada a 'Secret Story' | Gtres

«Tornaré a aquesta casa amb el cap alt. Porto dos mesos i mig ajudant tothom i no permetré que dos personatges m'ho embrutin», anunciava poc després.

Però, malgrat les seves paraules, molts han tornat a destacar l'existència de 'tongo' al 'reality'. Sobretot, per l'existència d'un vídeo que s'ha difós com la pólvora a les xarxes socials i que demostra que la periodista ja sabia que era ella l'expulsada.

Almenys, així ho confessa als seus companys entre murmuris, explicant-los que li ho havien comunicat al cub. «Isabel Rábago expulsada a la #SecretGala10. Sembla que a ella la van informar abans que a l'audiència i després de fer el teatre amb la broma d'Adara», comentava un usuari a Twitter.

Un cop arribat a plató, Isabel s'ha retrobat amb l'abraçada dels seus. «Molt gran, l'educació per sobre de tot i la resistència. Orgull d'amiga, mai ningú t'ha pogut baixar del que ets», la felicitava Terelu Campos per la seva resistència al programa.

Fins i tot la germana de la periodista connectava en directe des del Brasil per donar-li ànims: «Ets molt forta, però hi ha hagut dies que se t'ha oblidat. Tens gent bona al costat teu, queda't amb les coses bones encara que sé que pot ser molt difícil, però pots. Gaudeix riu, balla, canta, viu, que aquí t'estem esperant».