Inèdit vídeo de Víctor Sandoval predint la crisi de coronavirus a 'Sálvame'

El col·laborador semblava tenir claríssim que això passaria

Victor Sandoval en un plató de Telecinco
El col·laborador semblava tenir claríssim que això passaria | Telecinco

Els fonaments de Telecinco estan en el seu pitjor moment, després que s'hagi detectat un possible cas de coronavirus entre l'equip de col·laboradors de la cadena. De moment, Mediaset ha hagut d'enviar a casa l'equip del programa 'Ya es mediodía' i també uns quants col·laboradors de 'Sálvame'.

Encara que de moment no s'ha dit el nom del col·laborador que podria tenir el virus, el fet que s'hagi confinat gent dels dos programes, en els quals treballa Marta López, converteix la col·laboradora en la principal sospitosa d'haver fet córrer el coronavirus per les instal·lacions de Telecinco i Cuatro.Aquest terratrèmol ha enxampat tothom per sorpresa, encara que, segons sembla, hi ha algú que ja es va imaginar que això passaria i no va dubtar a dir-ho en directe a 'Sálvame'. En aquell moment el seu comentari va passar desapercebut, però ara les seves paraules han cobrat més sentit que mai.

La setmana passada, quan el programa va mostrar un vídeo de Marta López i Makoke sense mascareta gaudint d'una bonica vetllada, els col·laboradors van renyar la tertuliana i va ser quan Víctor Sandoval va tenir el seu moment de glòria.


Es va dirigir a la càmera i va dir literalment que una d'elles cauria, referint-se al fet que contrauria el virus. Segons sembla, el col·laborador i presentador no s'ha equivocat. Justament una setmana més tard ha esclatat una de les majors crisis que es recorden dins del grup audiovisual.


Marta López i altres col·laboradors, confinats a casa

Com en tota empresa, quan es detecta un possible cas de coronavirus, s'activa un estricte protocol que obliga a confinar totes les persones que han pogut estar en contacte amb el possible positiu, per a així evitar que la pandèmia creixi dins del recinte, en aquest cas de Telecinco, i que la gravetat de tot l'assumpte passi a majors.

La situació podria obligar a suspendre els programes en directe que es realitzen a la cadena i que a més, suposen un percentatge molt alt de tot el contingut que s'emet tant en Telecinco com a Cuatro.


Comentaris

envia el comentari