IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Vídeo: La 'convidada' que complica la trucada de vídeo entre María Patiño i 'Sálvame'

La col·laboradora no ha pogut acabar la connexió

Maria Patiño durant l'emissió del programa 'Socialité', al febrer de 2019
La xinxilla de María Patiño va' boicotejar' la trucada | CatalunyaDiari

María Patiño entrava ahir a 'Sálvame' a través d'una trucada de vídeo per parlar d'Alexia Rivas, la reportera del seu programa 'socialité' i que ha estat sorpresa amb Alfonso Merlos, durant una connexió amb un programa de televisió en línia. Patiño va començar explicant que demà podrà entrevistar a la seva companya i que allà tindrà l'oportunitat de poder explicar el que ha passat, tot i que ha avançat que està tranquil·la perquè no hi havia res a amagar i que la relació entre Merlos i Marta López ja era passat.

La col·laboradora li va demanar per favor a Jorge Javier Vázquez que no l'entretingués molta estona perquè havia d'anar a fer el sopar, davant aquest comentari el presentador li preguntava sorprès per l'hora en què se sopava en aquesta casa, ja que no eren encara ni dos quarts de vuit de la tarda.

El presentador, amb intenció d'allargar al màxim la connexió li va demanar a la col·laboradora que ensenyés la casa i aquesta va respondre que no ho anava a fer perquè després segur que els companys criticarien la seva llar, com ja s'ha fet anteriorment amb les cases de Jesús Manuel Ruiz i també la de Kiko Hernández.

María Patiño presenta la seva xinxilla i la connexió es complica

La periodista va respondre que com a molt podia presentar a l'audiència a la seva xinxilla, però sembla que a aquesta no va estar gaire d'acord amb la idea i es va rebel·lar contra la col·laboradora, despentinant-la i trepitjant-li tota la cara, mentre els companys de la col·laboradora no podien parar de riure en veure la que s'estava formant.


Comentaris

envia el comentari