Violeta Magriñán abandona 'Supervivientes' per «qüestions personals»

La concursant va explicar que havia de tornar a Madrid per solucionar unes coses i que, si podia, tornaria a Hondures per a seguir amb l'aventura

Violeta Magriñán
Violeta va viure una dura la gala amb la notícia de la seva marxa | TELECINCO

Violeta Magriñán ha ficat punt final a la seva aventura en 'Supervivientes'. El programa d'aquest dijous començava amb tots els concursants a la Palapa menys ella que, més tard, entrava entre llàgrimes per comunicar als seus companys que havia de tornar a Espanya.

Han estat pocs els detalls que s'han donat respecte a la causa de la seva marxa, no obstant això, tot apunta al fet que es tracten de motius personals que ha de resoldre la mateixa Violeta a Madrid. Almenys així ho va manifestar ella quan explicava el perquè del seu comiat.

Violeta podria tornar a Hondures

Tot i l'inesperat succés que va tenir lloc durant la gala d'aquest dijous, Violeta no va tancar del tot la porta al concurs i va explicar que, si pot acabar d'arreglar els problemes que té a Espanya, tornarà al programa. Per ara, cal esperar i saber quines són les veritables raons de la seva marxa i esbrinar si, finalment, podrà tornar a ser concursant del programa més aventurer de Telecinco. 

El seu adéu no va ser gens emotiu, especialment, per la reacció dels seus companys. Només Fabio i Albert es van aixecar per fer-li una abraçada, la resta, es van limitar a dir-li adéu amb la mirada. I és que Violeta no ha tingut una convivència fàcil amb companys com Dakota, amb la qual ha protagonitzat durs enfrontaments des de gairebé l'inici del concurs. Per la seva banda, Mahi l'ha acusat en més d'una ocasió de no col·laborar en les tasques que s'han de dur a terme de forma rutinària en l'illa.

Violeta marxa de 'Supervivientes'
Fabio va ser dels pocs que es va abraçar amb Violeta en el seu comiat | TELECINCO

 

Les diverses amenaces de Violeta

D'altra banda, cal destacar que Violeta ha amenaçat en diverses ocasions amb abandonar el programa, especialment, després de rebre comentaris que no li han agradat per part dels presentadors. Una de les vegades que més afectada s'ha pogut veure a Violeta va ser quan Jorge Javier Vázquez li va preguntar si estava enamorada de Julen. Va ser llavors quan va trencar en llàgrimes i va dir que marxava del programa. 

Finalment, Jorge Javier la va poder convèncer perquè continués amb la seva aventura. Ara, no hi ha cap convenciment i Violeta ha de dir adéu a Hondures de veritat. Queda en l'aire saber si se la tornarà a veure per aquelles paradisíaques platges.

Violeta i Fabio
Violeta ha fet molta amistat amb Fabio | TELECINCO

Comentaris

envia el comentari