Violeta i Dakota coincideixen en criticar Roci, de 'MYHYV'

Les dues exconcursants de 'Supervivientes' no van entendre la reacció de la pretendenta en assabentar-se que Michelle havia dormit amb David

Roci, Violeta i Dakota a 'MYHYV'
Roci va rebre les crítiques de Violeta i Dakota | Cuatro

Sorprenentment, Violeta i Dakota tenen més coses en comú de les que elles es pensen. Les dues exparticipants de 'Supervivientes', també col·laboren a 'MYHYV' i fa pocs dies van unir forces per a carregar amb força contra una de les pretendentes de David, Roci.

Tot va començar quan David va demanar a Michelle que es quedés a dormir a la casa on s'allotgen els pretendents, per tal de passar una nit romàntica junts. A Roci aquesta decisió no li va semblar gens bé i va criticar durament a David i, en especial, Michelle.

Les dues exconcursants de 'Supervivientes' coincideixen en criticar a Roci

Però sense voler-ho, va ser Roci qui finalment va acabar rebent les crítiques més dures per la seva actitud per part de Violeta i Dakota. Ambdues van recriminar-li la seva actitud i, fins i tot, Violeta va dir-li que li semblava que era una 'choni'. D'igual forma, Dakota va dir-li: «Tia, vas molt pujada. Baixa una mica». Així doncs, tot i que Violeta i Dakota no tenen una relació d'allò més bona, sí que comparteixen formes de pensar que els hi fan escurçar distàncies.

Violeta Magriñán a 'MYHYV'
Violeta va coincidir en la seva opinió amb Dakota | Cuatro

 

D'altra banda, Roci també va haver d'aguantar les crítiques de Maria Jesús Ruiz, que li va dir que: «Ets una envejosa. Estem veient que Michelle i David han tingut un moment meravellós». Finalment, Roci no va voler quedar-se callada i li va respondre: «El va tenir perquè no tenia una altra, si m'hagués quedat jo a dormir t'asseguro que amb ella no estava».

Dakota a 'MYHYV'
Dakota participa al programa 'MYHYV' | Cuatro

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari