Violeta esclata davant les crítiques de Julen sobre la relació amb el seu pare

Toñi Moreno i Nagore Robles van recriminar-li a l'exparella de la valenciana els seus atacs en un tema tan personal i delicat
Violeta va anar a 'MYHYV' acompanyada de la seva actual parella, Fabio | Mediaset

 

Violeta Magriñán i Julen ja no són parella, de fet, van deixar de ser-ho quan la jove valenciana va decidir acabar amb la relació durant la seva participació a 'Supervivientes' i en enamorar-se de Fabio. Això no obstant, la tensió entre els dos encara no s'ha donat per finalitzada i aquesta setmana han protagonitzat una desagradable discussió al plató de 'MYHYV'.

 

La raó de la disputa va ser que Julen va comentar l'entrevista que la seva ex va oferir fa uns dies a la revista 'Lecturas' i, en la qual, parlava sobre la mala relació que tenia amb el seu pare. Evidentment, a Violeta no li va semblar gens bé la seva opinió i el va titllar en directe de «brut». Lluny de quedar-se callat, Julen va respondre tot dient: «La més bruta has estat tu que has anat a 'Sálvame' a vendre al teu pare, què m'estàs explicant?».

 

 

Una contundent i alterada resposta de Violeta

La resposta de Violeta va ser directa i contundent i presa dels seus nervis el va començar a insultar amb paraules com: «pudent, baix, barrut, merdes, lleig, poc home, em fas fàstic». La tensa situació va acabar provocant que Violeta, completament desfeta en llàgrimes, abandonés el plató de 'MYHYV', tot i que finalment va entrar i aconsellada per la presentadora Toñi Moreno va decidir dir unes paraules a càmera.

Violeta va haver de sortir del plató | Mediaset

 

 

«Quan els meus pares es va separar la meva germana i jo erem petites i no va fer les coses bé. Han passat moltes coses, però mai les explicaria a televisió. L'únic que vaig dir a una revista va ser que amb 20 anys vaig marxar de casa perquè l'havia de demandar perquè van passar coses molt lletges. Ara sé que em vaig equivocar i em sento malament per haver-ho explicat. Pare, ho sento», va sentenciar la valenciana.

 

La bronca de Toñi Moreno a Julen

De la mateixa forma, Moreno també va tenir paraules per a Julen i li va dir: «Quina necessitat tens de fer-li mal de manera gratuïta? El del pare ho has dit per a fer-li mal. Ho fas per ràbia, perquè segueixes enamorat d'ella i ella vol estar amb una altra persona. Has d'assumir aquesta situació i passar pàgina».

 

En la mateixa línia, l'assessora de l'amor Nagore Robles també va dir-li a Julen que «el que has fet ha estat molt lleig». Finalment, Violeta va voler deixar que: «Jo mai t'hauria dit un comentari sobre la teva família perquè amb aquestes coses no jugo».

La presentadora va recriminar-li la seva actitud a Julen | Mediaset

 

 

També et poden interessar...