Violeta i Fabio mantenen relacions sexuals a 'Supervivientes'

Per primer cop, dos concursants practiquen sexe davant les càmeres

Violeta y Fabio teniendo sexo
Violeta i Fabio van viure una nit de passió | Telecinco

Fabio acaba de complir 29 anys i per celebrar-ho la direcció de 'Supervivientes' li va regalar un sopar i una nit en companyia d'un altre concursant. Com era previsible, l'italià va escollir Violeta, amb qui va gaudir d'un bon plat d'espaguetis i una romàntica sortida del sol. 

Fins ahir a la nit, això era tot el que sabien tots els seguidors del reality. El que ens van descobrir en l'últim programa de 'Tierra de nadie' és que la jove parella va aprofitar els seus moments en solitud per deixar-se endur per la passió i la fogositat i mantenir relacions sexuals.

Imatges inèdites a 'Supervivientes'

Fins a aquesta edició, el fet que hi havia concursants que mantenien sexe a Hondures era simplement un rumor sense cap prova física. En aquesta ocasió, les càmeres del programa van poder captar per primer cop imatges del moment. 

La deshinibició dels dos joves era tal que el presentador, Carlos Sobera, confirmava que van trigar bastant en adonar-se que els estaven gravant. «Ho van donar tot, tot i tot», comentava abans de donar pas a la tòrrida gravació. 

Violeta besando y acariciando a Fabio
Violeta i Fabio han pujat la temperatura del programa | Telecinco

 

Una nit d'alta temperatura

Va ser en caure la nit, quan la parella va començar a acariciar-se, especialment la jove castellonenca. Pocs minuts després, les càmeres s'apropaven a ells i captaven a Violeta a sobre de Fabio. El càmera enregistraria perfectament els gemecs i xiscles d'ella.  

Un cop van detectar que els estaven gravant es van aturar i van provar de dissimular. Tot i això les paraules de Fabio els van delatar: «Era una nit molt bonica, va ploure, van menjar espaguetis, hem compartit un pastís... La nit estava sent molt especial fins que es va encendre un llum vermell».

L'endemà, Violeta no va poder evitar comentar amb la seva companya i amiga Mahi quina havia estat la seva experiència sexual. Del seu estimat, va dir que «de cintura cap avall és TOP» i afegia que «si ha estat tan bé en una illa en una estoreta, imagina't fora el que pot ser en un llit».  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari