ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

ARA MATEIX

🚧 Aturades de dos quilòmetres a la C-32 per un accident

Violeta es mostra gelosa davant la nova parella del seu ex Julen

La que fou concursant de 'Supervivientes' va recriminar-li al jove que anés de màrtir després de deixar la relació
Violeta Magriñán es va mostrar gelosa de la nova relació de Julen | Cuatro

 

La relació entre Violeta Magriñán i Julen es va acabar fa unes setmanes després que la valenciana decidís començar una aventura amb Fabio durant la seva estada a 'Supervivientes'. Des de llavors, Magriñán ha manifestat en diverses ocasions sentir-se esperonada en poder intentar tenir una relació seriosa amb el que encara és concursant a Hondures, deixant així totalment en el passat el seu amor amb Julen.

 

 

Judith, la nova parella de Julen

Ara, és Julen qui també ha refet la seva vida i ha volgut proclamar-ho als quatre vents des del plató de 'MYHYV'. En aquest sentit, Julen es va presentar amb Judith, la seva nova parella amb la qual assegura que vol anar a poc a poc. Durant la presentació, una rabiosa Magriñán es trobava asseguda en el públic i, segons la seva cara i les seves paraules, sembla que no estava gaire contenta.

 

Deixant de banda l'expressió de pocs amics de la valenciana, la presentadora Toñi Moreno va dir-li a Julen amb un evident toc d'humor que: «Tens fama de ser molt bo en... Matemàtiques». Sense perdre ni un segon, Magriñán va respondre a la presentadora tot dient-li que: «Aquesta fama li vaig posar jo, perquè la nostra relació era molt especial».

 

Julen va presentar en públic a la seva nova parella, Judith | Cuatro

 

La reacció de Violeta

Davant la reacció de Magriñán, Nagore Robles, assessora de l'amor del programa no va dubtar en preguntar-li si estava gelosa per la nova situació sentimental de Julen. Sense pensar-s'ho dues vegades l'exconcursant de 'Supervivientes' va dir que: «No. Només que vagis de màrtir, perquè igual amb aquesta noia no ho has fet, però amb altres sí».

 

Més enllà que s'acabés aquí la discussió, Magriñán també va voler ficar cullerada quan Robles va preguntar a la nova parella si n'hi havia faltat lloc en la cita que havien tingut en un cotxe. «Això de l'espai és una ximpleria, perquè fins i tot en una estoreta es poden fer moltes coses», va dir la valenciana fent referència a l'acte sexual que va protagonitzar a 'Supervivientes' amb Fabio. Caldrà veure si Julen i Judith consoliden la seva relació i si, Magriñán, perd els nervis en presenciar-ho.

 

També et poden interessar...