YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Violeta Magriñán, nova concursant de 'Supervivientes'

La 'tronista' del programa 'MYHYV' és coneguda pel seu caràcter fort

Violeta Magriñán és concursant de 'Supervivientes'
Violeta Magriñán és concursant de 'Supervivientes' | INSTAGRAM

Telecinco deixa anar amb comptagotes petites perles d’informació sobre 'Supervivientes' a mesura que s’acosta l’inici del programa, que s’ha confirmat pel 25 d’abril. Si fa pocs dies, Jorge Javier Vázquez afirmava que finalment presentaria el ‘reality’, ara s’ha sabut el nom de la desena concursant confirmada d’aquesta edició: Violeta Magriñán, que farà el salt de ‘MYHYV’ a ‘Supervivientes’.

 

Violeta és coneguda per haver participat com a pretendenta i 'tronista' al programa que busca parelles de Cuatro ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’; allí va demostrar el seu caràcter fort i directe, que segurament necessitarà en aquesta nova aventura televisiva, ja que aquesta nova edició de 'Supervivientes' s'espera que estigui plena d'emocions fortes.

 

D'on ha sortit Violeta Magriñán?

Violeta va fer el salt a la televisió el 2018, quan es va presentar al famós programa de Cuatro per intentar conquistar a Albert Barranco. Poc després però, va passar de ‘pretendenta’ a ‘tronista’, convertint-se llavors en la protagonista que buscava un noi amb qui compartir la seva vida. Allà, va demostrar el seu caràcter fort i fred en múltiples ocasions, deixant palès el fet que ella no es mossega la llengua davant de ningú.

D’allí va sortir enamorada de Julen, amb qui va decidir emparellar-se i posar punt final a la seva estada com a 'tronista' del programa. La seva relació fora del programa però, no ha estat del tot idíl·lica, sinó que més aviat ha estat plagada d’alts i baixos, i d’anades i tornades, separant-se i reconciliant-se més d'una vegada. Actualment, sembla que la seva relació va per bon camí i després d’un temps separats, ara tornen a estar junts.

Violeta Magriñán va deixar el seu tron per Julen
Violeta Magriñán va deixar el programa per Julen | INSTAGRAM

Violeta ja va participar de manera indirecta a ‘Supervivientes’ a l’edició anterior, quan va fer de col·laboradora als debats dels diumenges; ara però, l’experiència que l’espera serà d’allò més dura, ja que s’haurà d’enfrontar a les inclemències meteorològiques, a la falta de menjar i als seus companys que segurament no faran la convivència fàcil, ja que de moment, els participants de l’edició d’enguany formen un autèntic còctel Molotov a punt de fer implosió, amb personatges polèmics i de caràcter fort com són Mónica Hoyos, Carlos Lozano, Isabel Pantoja, Omar Montes o Dakota.

 


Comentaris

envia el comentari