ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Violeta Mangriñán pesa només 47,5 kg després del seu pas per 'Supervivientes'

Ella ha estat una de les concursants que més ha patit la gana i tem un efecte rebot amb el seu pes
Violeta ja ha publicat un vídeo al seu canal de 'Mtmad' | Mtmad

 

Violeta Mangriñán ja està instal·lada a la seva vida normal després d'haver abandonat 'Supervivientes' per un problema de salut. La valenciana ha recuperat el seu canal de 'Mtmad', des d'on ha ficat al dia del seu estat de salut i els seus plans de futur als seus seguidors.

 

Evidentment, tothom li pregunta per la seva relació amb Fabio, encara concursant del programa més aventurer de Telecinco. Tot i que durant el concurs els dos joves van mantenir una relació molt estreta, que fins i tot va arribar a un acte sexual davant les càmeres, Violeta ha assegurat que encara s'ha de formalitzar.

 

 

Espera que Fabio formalitzi la relació

En aquest sentit, espera que Fabio li demani personalment una vegada arribi d'Hondures que vol sortir amb ella i poder així començar una relació seria. Una vegada el noi faci aquest pas, Violeta està disposada a iniciar una nova etapa amb ell que, en un principi, tindria el seu primer punt en unes vacances junts aquest estiu.

 

Ara caldrà esperar la tornada de Fabio per saber si el noi també vol formalitzar la seva relació o, si pel contrari, decideix posar fi al que hauria estat una aventura al programa. D'altra banda, Violeta també ha parlat sobre el pes que ha arribat a perdre després de participar a 'Supervivientes'. Sens dubte, ella ha estat una de les concursants que més ha patit la gana i ha declarat que actualment pesa 47,5 kg.

 

Tem patir un efecte rebot amb el seu pes

Tot i el seu baix pes, la valenciana tem ara patir un efecte rebot com ja han tingut altres concursant en altres edicions. Finalment, en relació a la seva intimitat, Violeta ha manifestat la seva intenció de seguir sent anònima, fet que li resultarà pràcticament impossible després de la popularitat que ha agafat al programa.

 

De moment, ha confessat, encara no s'ha atrevit a obrir el seu perfil d'Instagram, ja que li fa por i mandra trobar-se amb comentaris que la critiquin. Així doncs, com tot a la vida, Violeta ara ha d'enfrontar-se a la realitat de la seva nova etapa i acceptar que tindrà tantes coses bones com dolentes.

 

També et poden interessar...