S'ha vist el guió: El moment de 'Sálvame' que confirma que tot està preparat

Un redactor s'ha encarregat de presentar el programa d'aquest dimarts amb la lectura del guió en directe

No hi ha cap dubte que 'Sálvame' ja forma part de la història de la televisió. De fet, es considera que Telecinco ha estat la cadena pionera d'aquest tipus de programes, ja que mai abans s'havia vist que les càmeres perseguissin als col·laboradors pels passadissos o que aquests marxessin plorant de plató. És més, fins i tot hem vist com molt dels col·laboradors de 'Sálvame' berenen o marxen a fumar sense cap inconvenient. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tots aquests gestos de complicitat s'han entès com a part de la improvisació i la naturalitat del programa i de la gent que hi treballa. Avui, però, hem pogut veure un detall que confirma que tot està preparat. 

El guió de 'Sálvame'

Aquest dimarts, 13 d'abril, el programa ha començat amb tots els tertulians al centre del plató, però d'una manera molt diferent. Jorge Javier Vázquez no ha estat l'encarregat de presentar el programa, sinó que la veu d'un redactor ha anat llegint el guió mentre la càmera ho ha mostrat tot en imatges. 

De fet, la veu ha llegit tot el que apareixia al prompte de la càmera principal. La narració ha començat amb la presentació dels col·laboradors, dient els seus noms i cognoms, seguidament, ha manat que enfoquessin Lydia Lozano, que estava en una sala annexa. Concretament, han detallat que Lydia estaria en aquesta sala amb cara de preocupació.

Així doncs, els col·laboradors saben com han d'actuar en tot moment. L'èxit del programa no forma part de l'atzar i s'ha demostrat que hi ha una posada en escena molt marcada. 

Curiosa estratègia de Telecinco

És curiós que Telecinco hagi apostat per aquesta tècnica quan hi ha molts col·laboradors que lluiten diàriament per ser presentadors del programa líder de la cadena. Recordem que a més dels presentadors titulars, Jorge Javier Vázquez, Carlota Corredera i Paz Padilla, hi ha altres professionals que demanen presentar 'Sálvame'. 

Alonso Caparrós és l'afortunat, ja que ha trobat dins de 'Sálvame' l'oportunitat d'encarrilar la seva carrera com a presentador. També hem pogut veure les habilitats de Lydia Lozano, Gemma López i Belén Esteban, que sempre que presenten es guanyen l'aplaudiment del públic. D'altra banda, Nuria Marín i Kiko Hernández sempre s'apropien del programa quan els presentadors habituals marxen de vacances o no poden arribar a temps. 


Comentaris

envia el comentari