El vol infernal de Francesc Sòria, de TV3: «Ni puta gràcia!»

«El nostre avió de Lisboa a Barcelona té problemes de bateria. S’han fos els ploms tres vegades abans d’arrencar», va alertar el periodista de TV3 via Twitter

Francesc Sòria ha viscut un vol d’aquells no apte per a cardíacs. El periodista esportiu de TV3 va relatar via Twitter la nefasta experiència que va viure a bord d’un vol entre Lisboa i Barcelona, de la companyia aèria TAP Portugal. Sòria, en aquesta línia, va voler posar en relleu la perillositat de tot el que estava succeint a l’avió.

«Ni puta gràcia! El nostre avió de Lisboa a Barcelona té problemes de bateria i fot una calda que et cagues! S’han fos els ploms tres vegades abans d’arrencar», va queixar-se el periodista de TV3 a través del seu Twitter.

 

«Tot bé. A casa, respirem tranquils»

Hores després, però, Sòria va poder fer l’anhelada crida a la calma en explicar que havien aterrat bé i que els problemes del vol havien quedat en res.  «Tot bé, estem a casa, respirem tranquils», va explicar el periodista al fil de la revelació.

Una altra tuitaire, de fet, va voler donar fe del mal tràngol en afegir:  «L’aterratge va ser entretingut (i no per culpa de TAP Portugal)». De ben segur, doncs, que el periodista Francesc Sòria no oblidarà mai el vol infernal que va viure el passat dilluns, 10 de desembre.