YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un voluntari de la vacuna posa al seu lloc Ana Rosa Quintana en directe

La presentadora ha tingut una confusió, però s'ho ha pres amb humor

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana s'ho ha pres amb humor | Telecinco

Ana Rosa Quintana ha tornat a protagonitzar una nova polèmica, que ha causat cert impacte a les xarxes socials. La periodista de Telecinco sempre s'ha caracteritzat per ser una periodista bastant dura, i en especial amb les notícies sobre la Covid-19. De fet, en alguna ocasió ha estat molt crítica amb la gestió de la pandèmia a Espanya.

L'infermer vacunat que va donar positiu en Covid-19

Ana Rosa Quintana ha opinat diverses vegades sobre la vacuna. Sembla que aquest és el tema del moment, ja que tots els mitjans tenen en el punt de mira la vacuna, que suposadament posarà fi a aquesta pandèmia. Ara bé, hi ha molta gent en contra de la vacuna, i d'altra que està a favor. Ana Rosa sempre ha manifestat que el millor és fer cas als especialistes.

Aquest dimecres la periodista ha entrevistat Joan Pons, infermer espanyol que es va presentar com a voluntari per als assajos clínics de la vacuna d'Oxford. Quatre mesos després que Joan Pons es prestés com a voluntari per testar la vacuna, va donar positiu en coronavirus. Aquest fet ha generat un gran debat i també molts dubtes sobre la vacuna, ja que teòricament hauria d'haver estat immune.

Al plató d'Ana Rosa Quintana s'ha obert el debat sobre la vacuna, i la presentadora ha desencadenat una disputa amb el sanitari.

Petita disputa en directe

Ana Rosa Quintana ha assegurat en directe que el voluntari havia rebut el placebo, i no la vacuna. És així com Ana Rosa ha volgut justificar que l'infermer fos positiu en Covid-19. Però Joan Pons no ha volgut callar:  «Bon dia, jo encara no sé si era el placebo, i si vostè té més informació, doncs digui-m'ho. Jo encara no sé si tinc posat el placebo o la vacuna. Igual vostè que té més influència».

La resposta del sanitari s'ha fet viral a les xarxes socials, ja que Pons ha acusat Ana Rosa de voler saber-ho tot. Després d'això, l'estrella de 'El programa de Ana Rosa' s'ha quedat muda sense saber què dir.

«Si realment m'han posat el placebo, doncs sí, em posaré la vacuna perquè és important que ens vacunem», ha tancat Joan Pons. El mateix infermer ha detallat una mica més, i ha volgut explicar que tots els voluntaris van rebre un missatge en el qual es detallava que els responsables iniciarien el procés per informar els voluntaris sobre si porten la vacuna o el placebo.

La qüestió és que a les xarxes socials s'ha criticat, de nou, a Ana Rosa. La vacuna està generant molt debat, però segur que amb el pas del temps sabrem del cert els efectes de la vacuna. 


Comentaris

envia el comentari