'La Voz Kids' escalfa motors per la seva estrena a Antena 3

El programa emetrà dues gales per setmana

'La Voz Kids' s'estrenarà pròximament
'La Voz Kids' s'estrenarà pròximament | Atresmedia

Antena 3 prepara l’estrena de ‘La Voz Kids’, que s’emetrà pròximament, de la mateixa manera que ho van fer els seus predecessors en les versions sènior i adults: emetent dues gales per setmana en ‘prime time’, almenys durant la fase d’audicions a cegues. La novetat d’aquesta edició serà que els espectadors podran visualitzar les gales amb una setmana d’antelació en l’aplicació d’Atresplayer Premium, la plataforma de pagament de la cadena.

Competirà directament amb 'Idol Kids'

Amb aquesta edició infantil de ‘La Voz’, Antena 3 emet l’última de les tres versions del format que tenia rodades. En aquest sentit, la directora de programes d’Atresmedia Carmen Ferreiro, ja ha anunciat les pròximes gravacions:«en els pròxims mesos començarem una altra vegada la preparació de les tres franquícies: adults, sènior i 'kids'».

 

Juanra Bonet, Eva González i Vanesa Martín al FesTVal de Vitòria
Juanra Bonet, Eva González i Vanesa Martín al FesTVal de Vitòria | FesTVal

 

D’aquesta manera, ‘La Voz Kids’ competirà directament amb ‘Idol Kids’, el ‘talent show’ musical que estrenarà pròximament Telecinco i que comptarà amb la presència de la cantant Isabel Pantoja com a membre del jurat. 'La Voz Kids’, per la seva banda, no es quedarà enrere en els seus fitxatges estrella, i comptarà amb la presència dels ‘coaches’ estel·lars Melendi, David Bisbal, Vanesa Martín i Rosario Flores.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari