Wyoming es burla d’un falangista català que s’emociona en parlar de Franco

L'home estava realitzant una entrevista en la qual li havien preguntat pel trasllat de les restes mortals del dictador
El Gran Wyoming a 'El Intermedio' | La Sexta

 

L'aprovació del trasllat de les restes de Franco del Valle de los Caídos ha generat opinions enfrontades entre la població. Algunes persones encara fidels al líder i al règim no conceben que l'exhumació de Franco pugui fer-se, finalment, efectiva.

 

Al programa 'El Intermedio' no podien deixar de parlar d'un tema d'actualitat com aquest i El Gran Wyoming ha aportat la seva anàlisi humorística a un moment que poc tenia de graciós. Un home era entrevistat quan acudia a presentar els seus respectes a Franco al Valle de los Caídos i s'acabava emocionant.

L'home s'emociona quan parla de Franco

L'home era preguntat pel trasllat de les restes del general quan, intentant donar la seva opinió, s'emocionava i havia d'aturar-se per no posar-se a plorar. «Sóc falangista, llavors... això és simbòlic. Més que res que sóc català i ens han abandonat», afirmava amb dificultats l'entrevistat.

 

Imatge de El Gran Wyoming comentant el vídeo en el moment en què l'home s'emociona | La Sexta

 

Era llavors quan Wyoming comentava el vídeo. «Ens han abandonat... És que ningú pensa ja en els pobres falangistes catalans?», començava dient a tall de burla de les paraules que acabava de sentir dir al protagonista de les imatges.

 

«El govern de Pedro Sánchez ha convertit aquest home en un cadell abandonat a una gasolinera en ple mes d'agost. Si el veieu, emporteu-vos-el a casa, o millor encara, llanceu un os i li dieu que és de Franco», continuava dient el presentador generant els riures de totes les persones del públic.

Franco serà exhumat del Valle de los Caídos

La passada setmana el Congrés dels Diputats va aprovar l'exhumació de Franco del Valle de los Caídos, lloc on es troben actualment, cosa que significa que, finalment, les seves restes mortals seran traslladades a un altre lloc, tot i que encara no se sap on, ni tampoc quan es farà.

 

D'aquesta forma es va convalidar el reial decret aprovat per l'executiu de Pedro Sánchez amb aquest propòsit, tot amb els vots a favor d'una àmplia majoria del PSOE, Podem, i dels partits nacionalistes ERC, PDECat, PNB i Bildu i malgrat les abstencions del PP i Ciutadans, que van argumentar que el procediment dut a terme pel govern central no va ser l'adient.