Wyoming es burla dels empelts de cabell d’Albert Rivera

El presentador de La Sexta ha comparat dues imatges de l’abans i el després del líder de Ciutadans
Imatge de l'abans i el després d'Albert Rivera | La Sexta

 

El Gran Wyoming no ha deixat d'estar en el centre de la polèmica des que va començar la nova temporada de 'El Intermedio'. El presentador no dubta en fer bromes sobre l'actualitat política, quelcom que a vegades sembla que no agraden a qui les pateix. A ell, però, li és igual. No és cap secret el seu antifranquisme i l'exhumació de les restes del dictador del Valle de los Caídos s'ha convertit en el tema central del seu programa, arribant a burlar-se d'un falangista català que s'emocionava en parlar de Franco.

 

El dictador, precisament, va ser l'origen de l'animadversió que El Gran Wyoming té cap a Albert Rivera des de fa anys. Cap dels dos es pot veure des que el líder de Ciutadans va visitar el plató de 'El Intermedio' durant la campanya electoral de les eleccions generals del 2015 i van tenir una tensa discussió sobre la retirada dels noms franquistes dels carrers.

 

Rivera va assegurar que no era un tema que preocupés a la gent i que el que calia fer era honrar a les víctimes del franquisme. «És trist honrar la memòria d'una víctima i voler viure a la plaça del senyor que el va matar», li va contestar el presentador. Des d'aleshores el líder de Ciutadans no ha tornat al programa i Wyoming no ha deixat d'atacar-lo, això sí, sempre amb el seu particular toc d'humor.

 

«El gran misteri de la política espanyola»

L'últim d'aquests atacs va tenir lloc aquest dimecres, amb un gag sobre «el gran misteri de la política espanyola»: el sorprenent creixement de cabell d'Albert Rivera en els darrers anys. Amb dues fotografies oposades de l'abans i el després en què el canvi és evident, Wyoming es burla de «l'estanya metamorfosi que està patint Albert Rivera al cap». «Serà casualitat o un viatge exprés a Turquia?», es pregunta.