La xarxa s'encén amb l'última disfressa de Pilar Rahola: «Estàs tremenda»

La periodista es va disfressar de la nina Barbie per celebrar l'aniversari de la joguina

Pilar Rahola
Pilar Rahola ha pujat una nova fotografia vestida de la nina Barbie | Instagram (@pilar_rahola)

Una nova imatge de pilar Rahola ha encès les xarxes socials. La fotografia ja acumula centenars de comentaris i en ella es pot veure a la mateixa periodista disfressada de la nina Barbie per celebrar l’aniversari d’aquesta joguina. Els comentaris al respecte no s’han fet esperar i tothom aplaudia aquest últim retrat de Pilar Rahola.

Alguns dels comentaris dels seus seguidors exclamaven la bona figura de la periodista: «A la fi li han posat cervell a la Barbie! Estàs tremenda», «Digues que si pilar, estàs guapíssima i aquesta vida i ha d'haver-hi moments de tots i val més que siguin així de divertits i amb bon humor», «Ets l'antítesi d'una Barbie. Massa intel·ligència. Bon sentit de l'humor», «Molt divertida Rahola!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mireu Què he trobat!!!! Jo, deBarbie en un reportatge pel 50 aniversari de la nina

Una publicación compartida de Pilar Rahola. (@pilar_rahola) el

Rahola s’emociona en veure els presos al Congrés: «Fa temps que patim molt»

Després de les jornades del passat dilluns i dimarts, quan els presos electes van poder prendre el seu càrrec, la periodista Pilar Rahola es va emocionar i, fins i tot, va plorar per la situació que viuen des de fa mesos, en directe durant el programa de ‘El món a RAC 1’.

Durant la tertúlia d’aquest 20 de maig a ‘El món a RAC 1’, els protagonistes van ser els presos que van poder deixar durant unes hores Soto del Real per recollir les actes  al Congrés i al Senat. Un moment qualificat d’«històric» per part del periodista Jofre Llombart, tot i que el seu company Antonio Baños el va corregir per definir-lo més com a un «moment trist, molt trist». Per la seva part, Pilar Rahola no va poder contenir ni les llàgrimes: «Jo m'he emocionat, ho sento... uf, és que patim molt, ostres. No sé, té molta càrrega emotiva, no hi ha dret el que passa amb ells, no hi ha dret!».


Comentaris

envia el comentari