Julia Otero: «A Catalunya no hi ha ambient de crispació»

La periodista va visitar 'El Hormiguero' i, amb les seves declaracions, va aconseguir deixar bocabadat a Pablo Motos i incendiar la xarxa

Júlia Otero
La xarxa esclata contra Julia Otero per dir que a Catalunya no hi ha «ambient de crispació» | Antena 3

Si hi ha quelcom que sempre aconsegueix Julia Otero és no deixar indiferent a ningú amb les seves declaracions. I és que aquesta periodista catalana d'ascendència gallega no té por a mullar-se a l'hora de parlar, encara que el tema sigui d'allò més polèmic. Ahir, va ser convidada a 'El Hormiguero' on, com no podia ser d'altra manera, va ser preguntada per la situació catalana.

El que no esperava Pablo Motos ni ningú és que Otero donés una versió completament diferent de la que esperaven. I és que la periodista va negar que a Catalunya existís un panorama de tanta tensió com alguns mitjans s'han encarregat de transmetre, una idea que no va agradar massa a l'audiència del programa.

«És com una realitat paral·lela»

Així les coses, preguntada per la crispació que presumptament es vivia al territori català, Otero va fer patent el següent: «Aquest ambient de crispació, al carrer, a Catalunya, no existeix». Quelcom que no semblava convèncer a Motos, motiu pel qual va insistir en la qüestió.

«Aquí, a Madrid, sembla, dona la sensació que allí hi ha mal ambient. Pots anar tranquil·lament sense que...?» preguntava el presentador. Otero va respondre, amb tota la tranquil·litat del món: «Vaig gairebé cada dia a comprar a la Boqueria. I no passa res».

Però la periodista no es va quedar aquí, i va continuar explicant que «és com una realitat paral·lela. La gent ha après a obviar certs temes polítics. Em truquen companys dient-me: 'Què, què, com esteu?' Com si hi hagués una guerra pel carrer».

La xarxa es va incendiar amb la intervenció d'Otero

Otero també es va pronunciar sobre la polèmica dels CDR detinguts i acusats de terrorisme. En primer lloc, la periodista va deixar clar que «sí, soc racional i moderada, malgrat que això sigui ser equidistant».

Per aquest motiu, i davant l'afirmació de Motos segons la qual «en l'auto del jutge, es diu que anaven a segrestar el Parlament», Otero va matisar el següent: «El sumari és secret». Unes paraules que van causar la indignació de gran part de l'audiència de 'El Hormiguero', tal com van fer saber a través de Twitter.

També et pot interessar...


Comentaris
Juana
Yo vivo en Cataluña, aquí no hay problemas con la gente que piensa diferente, hay rabia de que sean injustos con los catalanes.

envia el comentari