Christofer és en el punt de mira després del programa de dimecres a 'La última tentación'

Les xarxes acribillen Christofer, el doble banyut: «No és el que sembla»

Christofer va ser ahir a la nit l'absolut protagonista de 'La última tentación'

Aquest dimecres s'ha emès un nou programa de 'La última tentación', i en ell, qui va acaparar més focus va ser Christofer. Ho va ser perquè va haver de veure imatges desagradables de la seva nòvia, Fani, en una foguera en què es van confrontar. Allà, Christofer va comprovar que Fani no només va flirtejar amb diversos nois, sinó que també s'havia besat amb Julián. Aquest moment va ser dels més comentats a les xarxes, que van ser dures amb ell per la seva decisió final.

Christofer descobreix que Fani ha repetit infidelitat a 'La última tentación'

Els dos joves van ser concursants de la primera edició de 'La Isla de las Tentaciones'. D'aquesta, se'n van anar separats, perquè ella el va enganyar amb un temptador, Rubén. Christofer va quedar destrossat i decebut molt temps després de la deslleialtat de la seva parella, però malgrat tot, amb el temps, van decidir donar-se una segona oportunitat. I així, junts, és com van tornar a venir al programa.

Ell creia que aquesta vegada tot aniria millor, però res més lluny de la realitat. La seva companya no ha deixat de flirtejar amb altres nois, realitza comentaris absolutament fora de lloc i fins i tot s'ha besat apassionadament amb Julián. 

Fani i Christofer a 'La Última Tentación'
Fani ha tornat a enganyar a Christofer | Mediaset

Aquest dimecres la parella va poder veure les imatges del comportament de Fani, que van provocar l'enuig de Christofer. No va dubtar a dir-li coses com «Quin fàstic!», «Quina vergonya!» o «Mare meva, quina imatge que estàs donant!». De la mateixa manera, afegia: «Jo no vull estar amb tu ja. A tu et sembla normal tot això? No tens respecte cap a mi. T'estàs passant».

«Has vingut aquí venent-me que anava seria totalment diferent, i veig el mateix de l'altra vegada, sense tenir-me cap respecte». Però el moment més tens va arribar quan el concursant va veure que la seva parella s'havia fet un petó amb un altre participant. Davant d'això, no va poder evitar dir-li a Fani que «no et puc ni mirar a la cara de la vergonya que em fa». «Una altra vegada la mateixa història? Quin puto fàstic!», etzibava retòricament Christofer.

Després, va afegir: "No sé com he estat amb una persona així. Quin fàstic em fas! No et vull escoltar. Era el banyut d'Espanya i ara sóc el doble banyut». Ella, veient l'enuig del seu nòvio, va decidir oferir un altre punt de vista i pràcticament va voler responsabilitzar-lo dels seus errors. En concret, Fani va dir-li a Christofer que la cohibeix «tot el dia», motiu pel qual no vol estar amb ell, encara que s'hi resigni. «Tu no em complementes, i potser havia de passar això perquè s'acabi», va tancar.

Però Fani, conscient que pla no li funcionava, va canviar de tàctica. Va optar per dir-li que l'estima i que vol estar amb ell: «Et vull, per això he demanat aquesta foguera. No he deixat de pensar en tu, perquè segueixes dins en el meu cor i el meu cap».

La decisió de Christofer

La situació era realment tensa i va arribar el moment de decidir què fer. Sandra Barneda li va preguntar a la concursant i ella va respondre que volia seguir en el programa. Volia fer-ho per demostrar-li al seu noi que canviaria i que ja no tornaria a comportar-se igual. És més, fins i tot li va demanar a ell que fes el mateix, que no se n'anés. Potser perquè sabia que si ell se n'anava, ella també hauria d'abandonar el 'reality'.

I la veritat és que la decisió del jove va sorprendre a tothom, va optar per fer-li cas a ella. Va dir: «Em quedo a la vila. Jo continuo la meva experiència, però això per a mi ja no té perdó». «Em quedaré per acabar la meva experiència aquí i per avançar. Segueixo perquè no vull sortir per la porta del darrere com l'altra vegada».

Les xarxes socials carreguen contra el concursant

Els espectadors van entendre l'enuig i que Christofer trenqués amb la seva nòvia després del que va veure. No obstant això, molts no van entendre que, després de la petició d'ella, decidís seguir al programa, per la qual cosa criticar-lo a les xarxes. Es va poder llegir missatges com que titllaven el jove de «tonto del cul» o altres perles: «Em dic Christofer i no sé què és la dignitat. Tampoc sé què és la vergonya, el respecte per mi mateix ni res de res. Però sí que sé què signifiquen els diners».