Suport massiu a Laura Rosel després de ser acomiadada del FAQS

Tian Riba ha explicat que la notícia de l’acomiadament la van saber tots el mateix dia i que la periodista està molt afectada

Laura Rosel assegura que és una gran apassionada de la seva feina
Laura Rosel, acomiadada del FAQS | Instagram

Laura Rosel està trista a causa del seu acomiadament de ‘FAQS’, no s’ho esperava. Després que aquesta notícia sortís a la llum aquest mateix dilluns, Tian Riba ha parlat sobre el tema a ‘El món a RAC1’ on ha assegurat que la decisió va ser presa per TV3 i ‘El Terrat’, productora de ‘Preguntes freqüents’, perquè busquen l’excel·lència i creuen que fer fora la presentadora i co-directora del programa després d’un any és el millor. A més, Rocco Steinhauser ha explicat al ‘Versió a RAC1’ que Rosel està «molt afectada» i «feta un nyap».

Tian Riba, l’altre co-director del programa i home de confiança d’Andreu Buenafuente i Agustí Esteve, ha donat la cara i, estant cansat per dormir poc, el tertulià Bernat Dedeu, i amic de la nova presentadora Cristina Puig, l’ha retret i li ha preguntat si era «per la mala consciència». Llavors, el director de ‘FAQS’ ha explicat que el mateix dilluns tothom va conèixer la notícia i va ser una sorpresa per tothom, a més a més, també ha assegurat que «no va ser un bon dia»: «perquè treballes cada dia amb gent i quan passen un mal dia et veus afectat».

Tian Riba creu que no és el millor moment pel canvi

Segons el comunicat, Riba ha explicat que l’acomiadament de Laura Rosel «es fa per reforçar la part d'entreteniment per explicar l'actualitat». A més, «la decisió és d'’El Terrat’ i TV3, no meva. Andreu Buenafuente no pren les decisions de qui presenta els programes. No és una qüestió política. Saps que tinc una relació amb la Laura des de fa molt de temps i estic afectat», ha assegurat a Dedeu.

Per una altra banda, segons Riba no creu que hagi estat el millor moment: «Si hi ha pressions polítiques em preocupa poc. Les exigències de TV3 i El Terrat són una putada perquè no et deixa gaudir, però fa que la competitivitat es mantingui. Ara han valorat que cal tornar a canviar la presentadora per fer un pas més per ser millor que amb en Ricard i la Laura. Jo no crec que sigui el millor moment per fer el canvi però hem d'intentar que FAQS sigui millor».

Laura Rosel està molt afectada després de ser acomiadada de 'FAQs'
Laura Rosel està molt afectada després de ser acomiadada de 'FAQs' | TV3

Amb Cristina Puig al capdavant, aquest 12 de gener hauria de retornar ‘FAQS’. Caldrà esperar a veure com li va. De moment, però, una gran part d’usuaris de les xarxes socials s’han bolcat amb Laura Rosel, asseguren que el programa no serà el mateix sense ella i molts també que no veuran el pròxim programa com a forma de rebuig pel seu acomiadament.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari