Carlota Corredera a 'Sálvame'

Les xarxes carreguen contra Carlota Corredera: «Ets grassa, lletja i vella»

No a tothom li sembla bé que la presentadora estigui defensant a Rocío Carrasco

Les xarxes socials s'han convertit en una eina fonamental per a rebre notícies però també per a donar-les. És per aquest motiu que les cadenes de televisió i els programes utilitzen xarxes com Instagram o Twitter per a promocionar els seus continguts i també per a fer còmplices als espectadors de diferents dades o fins i tot, enquestes a les quals conviden a participar per a decidir el futur de moltes de les decisions que es prenen en els platós de televisió.

Si bé és cert que aquesta opció és molt bona, cal tenir en compte que les xarxes socials no sempre funcionen per a bé, i hi ha uns certs personatges mediàtics que han d'aguantar que de manera sistemàtica se'ls menystingui, se'ls insulti o en el pitjor dels casos, se'ls arribi a amenaçar fins i tot amb la mort.

Això es fa perquè Twitter et permet registrar-te amb un usuari fals, un nom que no és el teu i amb un correu que et pots haver creat solament per a crear aquest perfil 'fake'. De fet, molts dels col·laboradors o periodistes que es mouen en la xarxa, saben que moltes vegades hi ha perfils falsos o amb identitats que no es corresponen, però això no vol dir que no els faci mal el que es diuen en les xarxes sobre ells.

En les últimes setmanes, rostres com els de Carlota Corredera o Laura Fa s'han posat en relleu per haver-se alçat com a veus autoritzades i que donen la cara per Rocío Carrasco. Una dona que ha estat callant durant molts anys i que ha hagut de veure que en els platós se la titllava de mala mare sistemàticament.

Carlota Corredera ha estat aplaudida per molts espectadors per haver fet el pas de voler defensar la veritat de Carrasco, i això ha fet que la cadena hagi confiat en ella per a presentar els especials de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. No obstant això, no a tothom li ha agradat que es posicioni i això ha fet que els insults cap a ella es repeteixin una vegada i una altra a través de les xarxes.

Sempre amb usuaris amb noms rars i amb imatges de perfil gens representatius, es critica a la presentadora anomenant-li lletja, grossa i fins i tot vella. Paraules molt despectives i que a més, no ajuden per a res en un moment en el qual existeix una gran conscienciació perquè el paper de la dona es respecti i s'enalteixi en els mitjans de comunicació.

Existeix una única veritat?

Altres espectadors consideren que la presentadora de 'Sálvame' es creu amb el poder de la veritat única, una cosa que ara li volen treure a Antonio David Flores i li vol atribuir directament a Rocío Carrasco. Per a això, Corredera s'ha alçat com el motor censor i quan algun dels seus col·laboradors diu alguna cosa que ella considera que no és correcte, els renya i es posiciona en un lloc de privilegi que deixa als seus tertulians fora de joc.

Això també li ho han retret a la presentadora a través de les xarxes, on els espectadors els demanen la llibertat de poder pensar i considerar el que els vingui de gust sense que ella els corregeixi o els convidi en pantalla a reconduir els seus pensaments.

Sent realistes, aquesta tampoc ha estat la millor tarda per a Carlota Corredera. A més de l'assumpte de Rocío, la presentadora també ha hagut d'aguantar una esbroncada de Jorge Javier Vázquez, que ha reaccionat de males maneres davant una trucada que li ha realitzat ella en directe, just quan s'estava parlant d'ell en el programa i creia que no li anava a importar que el molestessin durant uns minuts. No ha estat així, el català s'ha molestat molt i ha actuat de la pitjor de les maneres amb la seva substituta en plató.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.