IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les xarxes carreguen contra 2 concursants catalans de 'First Dates' per ser independentistes

Els concursants barcelonins van expressar la seva opinió política al programa de Cuatro

Robin i Laura, participant al programa 'First Dates'
Robin i Laura, participant al programa 'First Dates' | Cuatro

'First Dates' és un d’aquells programes que crida l’atenció. El programa, que se serveix dels seus concursants per ajuntar-los via ‘cites’, és un dels més aplaudits i celebrats de la graella televisiva de Cuatro.

L’amor, però, no és l’únic pretext del programa. Perquè, com vam poder veure ahir, el conflicte polític català també traspassa les fronteres televisives i arriba a 'Frist Dates'. De fet, en Robin i la Laura es van presentar el passat dimecres al programa amb un punt en comú molt especial: l’independentisme.

L’independentisme no enamora

Avís per a navegants. A l’hora de seduir a la vostra parella eviteu, sempre que podeu, treure el tema del procés sobiranista català.

De fet, tot i tenir aquest context a favor, els dos joves catalans no van connectar mentre sopaven i Robin, que és auxiliar d’infermeria a Terrassa, i Laura, que és estudiant a Barcelona, van haver de fer el seu propi camí.

«Ets independentista?», va preguntar Robin a Laura només començar la cita. Després Robin va encarar una segona pregunta que semblava ser definitiva: «Ets del Barça?». Laura, tot seguit, va contestar sense embuts: «En serio?... Dubto que hi hagi algun independentista del Madrid».

Malauradament, però, la cosa es va truncar i no va arribar a bon port.

Les xarxes carreguen contra els joves

Com és habitual, les xarxes socials van optar per comentar la situació. Davant el posicionament polític d’ambdós joves, Twitter va carregar contra el seu pensament amb diverses piulades.

A més, segons s’interpreta dels comentaris dels internautes, aquests van carregar contra l’idea polítical’accent dels participants catalans.


Comentaris

envia el comentari