Les xarxes carreguen contra 'MasterChef Junior' per obligar als concursants a cuinar amb animals vius

El programa va ser líder de la nit amb més d'un 17% d'audiència

 

'MasterChef Junior' segueix sense deixar indiferent a ningú. En aquest context, el programa de TVE va erigir-se com el focus de les crítiques després que durant el programa del passat dimecres, 27 de novembre, els membres del jurat organitzessin una prova que obligava als nens extreure la pell a diferents conills i perdius per preparar plats d'època prehistòrica.

 

Instants després de veure-ho, molts dels espectadors del programa van donar mostres de la seva indignació a les xarxes per qüestionar la necessitat de l'acte. Així mateix, algunes de les veus més indignades es preguntaven perquè obligaven a fer això a nens tan petits i d'altres, en canvi, exclamaven directament que aquesta era una pràctica més adient per als concursants de 'MasterChef', edició del programa només per adults

  

  

El denominat 'cas de l'anguila', a més, tampoc va passar desapercebutal cuinar una anguila viva tallar-li el cap mentre l'animal encara es movia

Les explicacions del jurat

 

«A la peixateria te la donen morta». va replicar el jove Juan Antonio al veure la tasca encomanada. Jordi Cruz, davant l'actitud del noi, va optar per assegurar que al programa «tenen productes sempre frescos» i que precisament per això «s'han de moure».

 

Un altre dels col·laboradors, Pepe Rodríguez, justificava la prova al·legant que els animals que es venen a les carnisseries també han estat «pelats i espellats», per la qual cosa no era tant extranya la tasca. 

 

El noi estava clarament atemorit

El jove Juan Antonio es va veure sobrepassat. Només veure que l'animal encara era viu va començar a cridar. Així mateix, el noi va contagiar la seva por i nervis a alguns dels seus companys. 

 

Finalment, però, en Juan Antonio va poder superar les pors i va acabar tallant l'anguila. Tot i això, el jurat del programa va decidir que l'anguila no acabaria formant part del plat final i les xarxes, com no podia ser d'altra manera, van tornar a carregar contra el programa.  

 

Alguns usuaris, fins i tot, van alertar al partit polític PACMA, que vetlla per la protecció dels drets dels animals.

Comentaris