Les xarxes esbronquen un desafortunat comentari de Jorge Javier Vázquez

El presentador català ha tocat un tema molt delicat

Jorge Javier Vázquez prentant 'GH'
Jorge Javier Vázquez ha estat molt críticat pel seu comentari | gtres

Fa dies que les xarxes socials estan molt alterades per culpa de tot el que està succeint a 'Gran Hermano' respecte a la suposada violació a Carlota Prado durant l'edició del 2017. L'última gala ha tingut un desafortunat comentari de Jorge Javier Vázquez.

En plena polèmica, Jorge Javier Vázquez, inconscientment, va pronunciar una inoportuna frase que de seguida va ser criticada pels espectadors. La seva idea era amenitzar el pas del programa de Telecinco a Cuatro i alhora fer temps per seguir el fil als espectadors. «El canvi que farem ara a Cuatro és com quan estàs... i no t'adones, com quan t'ho fan i no t'adones», va dir el català.

Comentari molt desafortunat

A més, el presentador va incidir, i li va detallar a Gianmarco, el concursant italià, que potser no va entendre el context, ja que el castellà no és el seu idioma matern. «Ho has entès? El canvi és suau, com quan canvies de marxa d'un cotxe i com que no...», li va dir a l'italià.

Està clar que es tracta d'una broma desafortunada, i en cap cas és intencionada, però la sensibilització del moment ha provocat moltíssimes crítiques a les xarxes socials, que no ha perdonat les paraules de Jorge Javier.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari