▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Indignació amb Chelo Cortés pel seu l'últim missatge a Paz Padilla

Els internautes no han sabut interpretar el missatge d'ànim de la col·laboradora

Chelo García Cortés al plató de 'Sálvame'
La col·laboradora ha rebut moltes crítiques | Telecinco

Molts dels companys de professió i de programa de Paz Padilla han volgut enviar tot el seu afecte i el seu suport a través de les xarxes socials, després que transcendís la mort del seu marit el passat diumenge. Els seus companys de 'Sálvame' eren desconeixedors de la difícil situació que estava passant la seva companya i per aquest motiu, la notícia ha agafat per sorpresa molts dels col·laboradors del programa de les tardes de Telecinco.

María Patiño ,Belén EstebanoKiko Matamoros han volgut mostrar públicament l'afecte que li processen a Padilla, compartint sentits missatges en els seus perfils socials, donant suport a la seva companya i també, lloant la bonica relació d'amor que unia a la còmica amb el seu marit, Antonio Juan Vidal. Entre tots aquests missatges n'hi ha un que ha cridat l'atenció a molts dels internautes, considerant fora de lloc i poc oportú tenint en compte el moment pel qual està passant la presentadora.

Chelo García Cortés decidia compartir en el seu perfil d'Instagram un Tik tok en què apareixia ella mateixa amb alguns dels seus companys, incloent-hi Paz Padilla ballant i passant-ho bé. El vídeo en si no tenia res de dolent, més enllà d'un grup de companys divertint-se durant els blocs publicitaris, doncs era el text el que feia saltar totes les alarmes.

Chelo molt desafortunada en el text que acompanya el vídeo

La periodista explicava en el text que just el mateix dia que la presentadora li ensenyava a descobrir el meravellós món de Tik tok, el seu marit estava marxant. La duresa d'aquestes paraules han deixat sense paraules als internautes i que no han dubtat a recriminar a la tertuliana el seu comentari poc afortunat i que no era conforme al moment pel qual està passant Paz Padilla. Fa unes hores, Chelo decidia modificar el text i suavitzar les seves paraules.


Comentaris

envia el comentari