Les xarxes esclaten contra 'Espejo Público' per una enquesta de les nenes desaparegudes

El programa de Susanna Griso ha preguntat si la gent realment creu que Tomás ha sortit d'Espanya amb les seves filles

'Espejo Público', programa d'Antena 3, i 'El Programa de Ana Rosa', de Telecinco, fan tot el possible per guanyar audiencia durant la franja matinal televisiva. Per aquest motiu, sovint generen polèmica amb les notícies que seleccionen i amb la manera en que informen. 

És més, els dos programes sovint són criticats a les xarxes socials. No han estat poques les vegades en què les declaracions d'alguna de les seves presentadores o dels seus col·laboradors es converteixen en tendència a Twitter generant una allau de comentaris, molts d'ells crítics.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Pregunten a l'audiència si Tomás podria haver marxat d'Espanya

Aquest dimarts, 25 de maig, 'Espejo Público' ha estat en el punt de mira per dos motius. Primer, el programa s'ha convertit en 'trending topic' perquè el líder de Vox, Santiago Abascal, ha decidit no anar a plató perquè considera que el programa d'Antena 3 no diu tota la veritat. De fet, des de Vox s'assegura que Susanna Griso ha afirmat que seguidors del partit polític han participat en diversos enfrontaments per la polèmica de Ceuta.

D'altra banda, els usuaris de les xarxes socials han criticat que el programa de Griso utilitzi el sensacionalisme per tractar el cas d'Anna i Olivia, desaparegudes a Tenerife. Les petites d'1 i 6 anys segueixen sense aparèixer, i els investigadors de la Guàrdia Civil treballen sense descans per resoldre el cas.

No hi ha proves concloents que puguin demostrar si Tomás ha marxat amb les seves filles a un altre país o si s'ha desfet dels seus cossos, probablement, al mar. Precisament, 'Espejo Público' ha volgut fer una enquesta que ha sorprès a tothom: «Creus que Tomás Gimeno va sortir d'Espanya amb les seves filles?», pregunten a Twitter.

Enquesta de 'Espejo Público' sobre les nenes desaparegudes
Enquesta de 'Espejo Público' sobre les nenes desaparegudes | Twitter

Les xarxes carreguen contra 'Espejo Público'

Els usuaris de les xarxes socials consideren que 'Espejo Público' ha comès un gran error, ja que és un tema molt delicat. Així doncs, no han dubtat en qualificar l'enquesta com a «repugnant» o afirmar que «és vergonyós i miserable». Malgrat que el programa de Susanna Griso no s'ha disculpat, sí que ha eliminat el tuit.


Comentaris

envia el comentari