Les xarxes esclaten contra 'El Hormiguero': «S'estan guanyant el seu final»

Els seguidors del programa estan enfadats pel que ha passat a l'espai presentat per Pablo Motos

El 4 de maig, es van celebrar les eleccions presidencials de la Comunitat de Madrid. Unes votacions molt esperades i amb les quals s'ha aconseguit un rècord històric de participació. Als col·legis electorals hi havia cues molt llargues des de primera hora del matí i la participació va augmentar a gairebé tot el territori. Tant és així que, segons les dades que ha ofert la mateixa Comunitat, han obtingut un 67,89% més de vots que a les eleccions de 2019.

Molts programes van estar atents a les eleccions de Madrid, i 'El Hormiguero' no va ser una excepció. L'espai presentat per Pablo Motos va incloure una secció especial dedicada a aquest tema que no va agradar als espectadors.

'El Hormiguero' afegeix una secció especial

Carlos Latre va ser el convidat de la nit i va acudir al plató d'Antena 3 per a presentar el seu nou espectacle teatral 'One Man Show'. Al principi del programa van presentar el còmic, però aquest es va haver d'esperar gairebé fins al final per poder intervenir, ja que l'espai presentat per Pablo Motos va comptar amb la participació especial de Cristina Pardo i de Vicente Vallés per a comentar les eleccions.

La col·laboradora i el periodista van informar sobre l'actualitat de les eleccions en directe i fins i tot van comentar la victòria d'Isabel Díaz Ayuso amb 65 escons i el 95% de vots escrutats. «Gràcies per haver fet història. Avui comença un nou capítol en la història d'Espanya», va comentar la presidenta de la capital espanyola durant la intervenció que va fer des del balcó de la seu del PP, on va celebrar la victòria. «La llibertat ha triomfat». I va afegir: «Serem lliures perquè volem que Madrid, amb passió per la vida, es torni a aixecar. Els dos béns més preuats de l'home són la llibertat i la vida, i la llibertat és portar una bandera de qualsevol color i que et respectin».

Pluja de crítiques contra el programa

Així doncs, més de la meitat del programa va estar dedicat a les eleccions de la Comunitat de Madrid i això no va agradar gens als seguidors de 'El Hormiguero', que no van trigar a mostrar el seu descontentament a les xarxes socials. Molts espectadors es van queixar pel fet que un format d'entreteniment dediqués gairebé tot el programa a la política, especialment tenint en compte que es tracta de les eleccions d'una sola autonomia, i pel lleig que li van fer a Carlos Latre. 

«Estic fins als nassos dels polítics i de les votacions!! I el que em sembla vergonyós és que tingueu un convidat i el deixeu de banda. Quina barbaritat. Mireu quina careta de circumstàncies fa el Latre. En fi... », va assenyalar una persona al seu compte de Twitter.«És una vergonya que tinguin el Carlos Latre, que és un dels millors imitadors d'Espanya, i només parlin de política, que no té res a veure amb el tipus de programa que és 'El Hormiguero'», va destacar un altre internauta. «Molt fan des de sempre de 'El Hormiguero', però el programa d'avui és una prolongació de les eleccions. Recordeu que emeteu el programa a tot Espanya, no només a Madrid. Ni que fossin unes eleccions nacionals... Latre, que hi ets?», va lamentar una altra persona. «Sabent que hi havia eleccions i que estarien tota l'estona parlant d'això, no sé per què porten un convidat avui. L'audiència baixarà pel lamentable programa que esteu fent. S'estan guanyant el seu final».


Comentaris

envia el comentari