▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Les xarxes esclaten contra 'El Hormiguero': «Quina vergonya»

Sharon Stone ha estat entrevistada aquest dilluns, 7 de juny, a 'El Hormiguero' i ha parlat sobre l'ictus que va patir

'El Hormiguero' ha començat la segona setmana de juny amb la visita de Sharon Stone. L'actriu ha estat convidada per parlar de la seva carrera cinematogràfica i del seu nou llibre. Ara bé, els seguidors del programa han criticat la poca professionalitat de Pablo Motos, segons ells. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sharon Stone se sincera sobre l'ictus que va patir: «Segueixo treballant per recuperar algunes coses»

Sharon Stone ha publicat 'La bellesa de viure dues vegades', una obra en la qual parla de la seva vida personal i professional.

En aquest llibre, l'actriu explica alguns dels moments més durs de la seva vida. Ens parla de l'assetjament sexual que va patir per part del seu avi, les exigències sobre el seu físic o l'ictus que va patir l'any 2001.

Amb tot això, Pablo Motos ha volgut preguntarli per l'ictus, i ella ha assegurat que «vaig haver de tornar a aprendre caminar, a parlar, a llegir i a escriure». Stone ha explicat que amb el pas del temps va anar recuperant tot el que va perdre a conseqüència de l'ictus.Fins i tot ha assenyalat que encara, 20 anys després, pateix problemes d'oïda. «Actualment segueixo treballant per recuperar algunes coses», ha assegurat la nord-americana. Pablo Motos s'ha sorprès i ha reconegut que «em pensava que havies patit un ictus, però no tant greu».

Pluja de crítiques contra Pablo Motos

Els seguidors del programa han considerat que les declaracions de Pablo Motos han estat inapropiades. Així doncs, han aprofitat les xarxes socials per carregar contra el presentador. A més, els espectadors d'Antena 3 també han criticat el poc tacte que ha tingut a l'hora de parlar sobre l'ictus.

«Per què li fa tantes preguntes sobre el mateix? Pobreta, un accident així no és una cosa del que es vulgui parlar així perquè sí», ha assenyalat una usuària en el seu compte de Twitter.

«Aquesta entrevista és real?», ha destacat una altra persona en les seves xarxes socials. «Mare meva, quina vergonya. No es talla ni un pèl aquest senyor. Fer aquestes preguntes tan incòmodes. Patètic».

«Com has de dir que va ser un ictus poc seriós!?», ha exclamat una altra internauta. «La cara de la noia ho diu tot».

«Que pesadet amb les malalties. Hi ha moltes coses interessants per preguntar-li a aquesta actriu», ha subratllat una altra persona.

«Tots els Ictus són seriosos. Fins i tot aquells que pateixes sense seqüeles, com va ser el meu cas. Que s'ho preguntin als meus amics i la meva família si va ser seriós».

L'àvia de Sharon Stone era carterista

Ara bé, els seguidors del programa també han volgut criticar el fet que Pablo Motos inciti a robar. Tot ha començat quan Sharon Stone ha confessat que la seva àvia va ensenyar-li a ser carterista.Pablo Motos ha volgut parlar sobre aquest assumpte i li ha preguntat si és una cosa que fa sovint. Sharon Stone ha explicat que en alguna ocasió ha agafat alguna cosa d'un hotel, però que no ho ha fet en altres llocs. A més, ha assegurat que per ser una bona carterista cal practicar.Amb tot això, els fans han criticat que es parli sobre robatoris i sobre com dur-los a terme en horari infantil. «Sharon Stone reconeix que la seva àvia era carterista i Pablo Motos aplaudint, quina merda», ha lamentat una internauta.«Definitivament Pablo Motos és ximple. Això, digues-li que ens digui el seu truc per ser carteristes. Idees! Idees!», ha criticat una altra persona.


Comentaris

envia el comentari