Les xarxes esclaten contra 'El Hormiguero': «Sou uns depravats»

Els seguidors del programa s'han manifestat a les xarxes socials per denunciar les paraules de Toni Acosta i Fernando Colomo sobre el poliamor

Toni Acosta i Fernando Colomo han visitat aquest dimarts, 11 de maig, 'El Hormiguero' per presentar la seva nova pel·lícula 'Poliamor para principiants', un llargmetratge de comèdia que arribarà als cinemes el pròxim dia 21 i que posteriorment s'estrenarà en exclusiva a Amazon Prime Video.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'Poliamor para principiants' segueix la vida de Satur (Karra Elejalde) i Tina (Toni Acosta), un matrimoni que converteix al seu fill de 28 anys en un reeixit youtuber defensor de l'amor romàntic. Arran d'això, Manu (Quim Àvila) s'enamora perdudament d'Amanda (Maria Pedraza), una jove defensora de les relacions poliamoroses.

«La monogàmia no és natural»

Seguint el fil de la trama de la pel·lícula, Pablo Motos ha volgut aprofitar la visita de l'actriu i del director de cinema per parlar sobre el poliamor. Fernando Colomo ha defensat, així, que tot i que el poliamor ha arribat a poc a poc, ha vingut per quedar-se i que no és una moda. «Hi ha molta gent que practica el poliamor», ha assegurat Colomo. 

El director de cinema també ha assenyalat que des del seu punt de vista la «monogàmia no és natural», sinó que és molt més natural «que hi hagi una mica més de varietat». En canvi, Toni Acosta ha confessat que abans de rodar la pel·lícula no sabia res sobre el poliamor, però que defensa tota mena de relacions.

A més, tots dos han explicat que dins de les relacions poliamoroses existeix «l'energia de la nova relació, que és quan la teva parella s'enamora d'una altra persona i tu et poses content, perquè la veus més simpàtica, més alegre i pots beneficiar-te d'aquesta nova energia».

Pluja de crítiques contra 'El Hormiguero'

Toni Acosta i Fernando Colomo, d'aquesta manera, han parlat sobre diversos conceptes relacionats amb el poliamor. No obstant això, les seves paraules no han estat ben rebudes pels fans del programa. Així doncs, els seguidors d''El Hormiguero' no han trigat a manifestar-se a les xarxes socials. 

Molts fans d''El Hormiguero' han criticat les paraules de Fernando Colomo i de Toni Acosta i, a més, han destacat que el poliamor no existeix i que només han explicat tots aquests conceptes per promocionar la seva pel·lícula.

«Estan explicant tot això per anunciar un altre 'truño' de pel·lícula espanyola. La veritat és que serà igual d'insofrible que el sermó que estan deixant anar», ha apuntat un usuari en el seu compte de Twitter. «Sou uns brètols. Què és el que esteu venent? Em feu veritablement fàstic. Fi de la meva relació amb el programa», ha escrit una altra persona.«Sou uns depravats. Us hauria de fer vergonya», ha subratllat una altra internauta. «Voleu destrossar la societat tal com la coneixem. Em feu fàstic», es pot llegir a Twitter. «Defensen el poliamor aquelles persones que li posen les banyes a les seves parelles i que no volen que la gent les titlli de cornudes».

També han estat moltes les persones que han assenyalat que encara que el poliamor sí que existeix, Toni Acosta i Fernando Colomo no s'han explicat gens bé i que la forma en què han parlat sobre aquest assumpte no ha estat l'adequada. «'El Hormiguero' blanquejant el poliamor amb merdes ràncies», ha manifestat una persona a les seves xarxes socials.

«Aquí hi ha un cacau de nassos, de veritat. Sense ànim d'ofendre», han estat les paraules d'una altra internauta al seu compte de Twitter.


Comentaris

envia el comentari