Les xarxes exploten amb les polèmiques paraules de Juanfri a ‘La Voz Kids’: «Sóc un xulo perquè jo ho valc»

El nen, de només 13 anys, va fer unes declaracions que no van ser gens ben rebudes per les xarxes

Imagen de Juanfri, de 13 años, en la presentación de 'La Voz Kids'
Juanfri, de 13 anys, a 'La Voz Kids' | Telecinco

'La Voz Kids' és d'aquells programes que generen de tot menys indiferència. En aquest sentit, el darrer programa de Telecinco ha saltat a la palestra després que Juanfri, un nen de només 13 anys, va fer les delícies dels crítics per dur a terme una de les audicions més valorades pels jutges del programa. 

«Que bé que cantes!», va exclamar la cantant andalusa, Rosario Flores, instants després d'una intervenció que va captivar a tothom.

Va fer les delícies dels ‘coaches’

Antonio Orozco també va dir-hi la seva. La seva interpretació de la cançó ‘A puro dolor’ de Son Bu Four va aconseguir que els 'coaches' del programa entressin en pugna per seleccionar al menut. 

Orozco, en aquest sentit, va exclamar «retorna'm la vida!» en relació a la impecable actuació del noi. El menut, doncs, es presentava al programa amb una veu que prometia d'allò més i que, de ben segur, seria de les més admirades durant 'les batalles'.

No obstant això, les xarxes socials van optar per carregar contra aquest quan el mateix Juanfri es va referir a ell mateix amb unes paraules d'allò més desafortunades.

Moltes crítiques a les xarxes

No es va estar de res. El menor, de fet, va ser objecte de moltes crítiques quan es va definir literalment com un «xulo» davant de tots els teleespectadors: «Sóc un xulo perquè jo ho valc».

Les paraules, com no podia ser d'altra manera, no van ser ben rebudes per uns usuaris de les xarxes, que van carregar obertament contra el jove Juanfri.


Comentaris

envia el comentari