Masterchef

Les xarxes exploten contra una prova de Masterchef

Els participants van haver de capturar crustacis vius dins d'una peixera

L'última gala de 'Masterchef Celebrity'ha generat moltíssimes crítiques a les xarxes socials, després d'una polèmica prova que havien d'afrontar els concursants del programa.

Les xarxes han esclatat

Twitter ha esclatat de nou contra el programa que emet TVE, ja que els participants del concurs culinari van haver de realitzar una prova que consistia a cuinar crustacis vius que prèviament havien de pescar d'una peixera, per posteriorment matar-los.

  

Aquesta prova va generar molta controvèrsia, ja que les imatges d'alguns animals tractant d'evitar ser pescats van ferir la sensibilitat d'un gran flux de seguidors del programa. El que més va molestar i indignar va ser la frivolitat amb la qual els concursants li posaven nom als crustacis mentre els bullien vius.  Mentre capturaven els crancs, les llagostes i la resta de crustacis, els concursants s'ho estaven passant d'allò més bé, bromejant tota l'estona.

  

Han estat moltes les persones que han criticat l'actuació del programa, però no pel fet de capturar animals, ja que pensant fredament tots els animals que es cuinen han de ser capturats, sinó pel fet de torturar-los i fer mofa de la situació. S'ha de tenir clar que els participants de 'Masterchef Celebrity' no són professionals, motiu pel qual no tenen idea de caçar animals.

També et pot interessar...