Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Les xarxes sentencien Rocío Flores després de debutar com a tertuliana: «Per què hi va?»

S'ha generat una gran controvèrsia al voltant de el fitxatge de la jove a 'El programa de Ana Rosa'

Rocío Flores és una de les protagonistes indiscutibles de l'actualitat rosa. Ho és perquè la sèrie documental que protagonitza la seva mare Rocío Carrasco ha tret a la llum aspectes que l'afecten i molt. I és que no cal oblidar que aquesta ha acusat el seu exmarit i pare de la jove, Antonio David, de presumptes maltractaments.

No obstant això, Carrasco també ha parlat del seu intent de suïcidi, de les infidelitats del que va ser el seu marit o dels muntatges d'aquest. 

Totes aquestes dades han d'estar afectant Rocío Flores, que no ha volgut manifestar-se directament al respecte. Només ho ha fet amb indirectes a través de les xarxes socials. No obstant això, sí que ha aprofitat el moment per trobar feina a la televisió. Així, ha fitxat com a comentarista de 'Supervivientes' a 'El programa de Ana Rosa' i el seu debut no ha passat desapercebut.

L'estrena de Rocío Flores com tertuliana

Tot i que se sabia que estava negociant la seva presència a la televisió, no es tenia coneixement que aquesta seria tan ràpida. I és que només començar 'Supervivientes', on concursa l'esposa del seu pare (Olga Moreno), s'ha incorporat com a comentarista del 'reality'. Així, ha arribat a Telecinco de la mà d'Ana Rosa Quintana.

Ahir divendres va ser quan Rocío Flores es va estrenar com a tertuliana i ho va fer visiblement nerviosa i molt tensa. La presentadora i la resta de col·laboradors van intentar donar-li suport en el seu primer dia, però no va ser fàcil. La jove es notava que no estava còmoda.

En aquest primer programa no va voler fer cap comentari sobre la sèrie de la seva mare. Això sí, no va dubtar a plorar després de veure les imatges d'Olga tirant-se de l'helicòpter a Hondures. A més, aquestes imatges van servir per comentar que, abans que marxés, li va dir que visqués l'experiència i que s'oblidés de tot el que passa a fora.

Els defensors de Rocío Flores com a comentarista

Com hem esmentat abans, el debut de la jove no ha passat inadvertit en xarxes socials. És més, s'ha generat una gran controvèrsia. I és que són molts els que defensen el seu fitxatge i, per tant, lloen Ana Rosa Quintana per haver-ho fet. No obstant això, són moltíssims els internautes que també han atacat el seu fitxatge i les qualitats de Flores com a tertuliana.

Concretament, nombrosos espectadors del programa han deixat missatges a les xarxes considerant que ha estat un encert contractar Rocío. Ho consideren així perquè creuen que és víctima de la situació i creuen que cal donar-li una oportunitat perquè estigui més alliberada davant de les càmeres. Bona mostra d'aquestes opinions són missatges com aquests:

 • «Enhorabona per aquest fitxatge. Gràcies per no deixar-vos arrossegar pel linxament públic a una família després d'un testimoni guionitzat, estudiat i teatralitzat. Ja n'hi ha prou de condemnar i ajusticiar amb informacions esbiaixades i deixant-se arrossegar per la marea. Gràcies».
 • «M'encanta que li donen suport i que tingui un lloc on pugui estar sense 'matxaques'. El que va ser... va ser. Avui és una dona adulta, mereixedora de les mateixes oportunitats que volem tenir tots en les nostres vides. Viure en guerra és desaprofitar la vida».
 • «Gràcies Ana Rosa per agafar Rocío de col·laboradora. Es veu que ets bona persona».
 • «Així va començar Chabelita, tímida i molt callada. Ara es desenvolupa bé. Cal donar-li temps».

Els detractors de Rocío Flors

No obstant això, si la filla d'Antonio David ha aconseguit missatges a favor, no és menys cert que són molts més els que ha rebut en contra. Són nombrosos els internautes que han carregat contra ella, bàsicament per estar a la televisió després d'haver estat condemnada per maltractament a la seva mare. Això sense oblidar els que ataquen el programa per haver-la fitxat. I d'això són bona mostra missatges com aquests:

 • «El pitjor, mentir contra una mare i intentar ficar-la a la presó. Tant me fa que ho fes per tenir content el seu pare i pegar-li una pallissa a la seva mare... Em sembla el pitjor del pitjor i amb gairebé 16 anys, tela».
 • «Va agredir la seva mare durant tres anys i aquí la té Ana Rosa i la contempla com si fos la Verge de Guadalupe».
 • «Teatre, el seu és pur teatre. I ara ja no és la 'nena', que és una dona».
 • «El pare vividor, la filla vividora, la 'madrastra' vividora i tots gràcies a qui? A Rocío Carrasco . Aquesta gent no té vergonya».
 • « Ana Rosa, ets una pocavergonya per deixar seure a aquesta noia amb l'única finalitat de fer-li mal a la seva mare. Ets indecent i masclista com a dona. Crec que és molt brut el teu joc».
 • «No ha volgut parlar sobre la sèrie documental de la seva mare, llavors per què hi va? Això sí, hi ha moltes maneres de parlar i després plora volent saber de la seva mare».
 • «No veig més aquest programa. M'agradava, però amb aquesta tipa allà sent la portaveu del pare em vénen ganes de vomitar».

Està clar que no hi ha unanimitat sobre la presència de Rocío Flors a la televisió. Hi ha opinions per a tots els gustos.