IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les xarxes socials asseguren que Alfred i Amaia han tingut sexe a 'OT'

Hi ha molta expectació en el seu possible romanç i són molts els que s'han posat a analitzar tot el que fan

Alfred y Amaia, durante su última gala
Alfred i Amaia, durant la seva última gala | Cedida

Els seguidors de la nova edició de 'OT' estan molt pendents de tot allò que esdevé en l'Acadèmia. Estudien cada detall, cada frase o gest de forma meticulosa amb la finalitat de confirmar si al programa s'ha forjat el romanç entre Amaia i Alfred.

  

  

Com informa 'El Español', si bé, encara no existeixen proves evidents del romanç, són molts els qui creure haver donat amb indicis prou reveladors per confirmar que els dos mantenen una relació dins del programa.

La xispeant química que destil·laven quan van cantar «City of Stars» fa dues setmanes, i el fet que cada vegada se'ls vegi més units i siguin cada vegada més públiques les mostres d'afecte, han aixecat la sospita que tenen alguna cosa.Alguns creuen que han tingut una mica més que un petó


Amb transcórrer dels dies, sembla que la cosa es va afermant més i més i tot allò que diuen està sotmès a l'escrutini popular. Els seguidors del canal 24 hores de 'OT' són els principals impulsors de la teoria i, a més, sostenen que els cantants, fins i tot, haurien arribat a tenir relacions sexuals dins de l'Acadèmia.

Així, en Twitter, alguns usuaris postejaven fragments del programa en el qual se suposa hi hauria proves del romanç. En un d'ells, l'usuari reprodueix la conversa que Amaia mantenia amb Agoney, que discorria de la següent manera:

«On estaves?», li pregunta ell, al que Amaia respon: «aquí». «No estaves ni a la sala d'assaig ni desdejunant», insisteix ell, quan ella ho fa callar amb un gest. «Callo millor, no?», prossegueix Agoney, abans de preguntar-li a cau d'orella alguna cosa que sona a «sense protecció?», al que ella escandalitzada respon: «Agoney, per Déu!».

Si això fos cert, llavors, es confirmaria no solament l'idil·li entre Alfred i Amaia sinó que la cosa s'està tornant tan formal com per passar al següent nivell i tenir relacions sexuals.


Comentaris

envia el comentari