Les xarxes socials critiquen la rebuda d'Isabel Pantoja al plató de Telecinco

El tracte de favor a la 'tonadillera' va tornar a ser objecte de polèmica entre els espectadors
El plató a l'arribada de la 'tonadillera' | TELECINCO

 

La Pantoja ja és a casa. Un moment tan esperat pels espectadors de 'Supervivientes', l'arribada d’Isabel Pantoja al plató de Telecinco, es va fer realitat ahir a la gala dels dijous. Tot i això, l'excessiva efusió que l'organització del programa li va muntar a la concursant no ha agradat als espectadors, que l'han criticat durament a les xarxes.

 

El retorn al plató de Telecinco de la ‘tonadillera’ havia generat moltíssima expectació entre l’audiència, i és que la cantant ha estat una de les protagonistes indiscutibles del ‘reality’. Ara bé, sembla que l’espectacle i el tracte de favor que va rebre la concursant en la seva entrada triomfal al plató, no va acabar de convèncer a l’audiència, que s’ha enfurismat i s'ha manifestat en contra a les xarxes, argumentant que la rebuda que va orquestrar l’organització del programa i el presentador, se’ls va descontrolar.

 

El tracte de favor a la 'tonadillera', més present que mai

Durant tot el concurs, les queixes de favoritisme per part d’altres concursants i d’espectadors que segueixen el programa han estat constants. Ahir, la rebuda de la cantant a plató, per a molts, va constatar que efectivament Telecinco tracta amb més afecte a alguns dels concursants del ‘reality’ que d'altres.

 

Jorge Javier li va entregar un ram de flors | TELECINCO

 

Entre els arguments que critiquen el favoritisme a Isabel Pantoja, s'afirma que va aparèixer al plató ben maquillada i amb roba nova per a l'ocasió, quan els altres concursants sempre apareixen amb la mateixa roba amb què han abandonat l’illa i sense ni una gota de maquillatge. A més a més, l’ovació del públic va ser més sonora que mai, mentre durant una llarga estona, la cantant s’abraçava a amics i familiars.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Va ser aleshores quan el presentador li va fer entrega a la Pantoja d’un ram de flors, fet que per a l'audiència va ser la gota que va fer vessar el got, ja que no havien vist res semblant amb cap dels expulsats d’aquesta edició de ‘Supervivientes’, i així ho van voler manifestar a les xarxes socials.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També et pot interessar...