URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Xavier Bonastre se sincera sobre la seva salut: «Vaig buscar la llum blanca»

El conegut presentador de TV3 ha detallat que va estar més d'una setmana en coma per una perforació intestinal, però que ara es troba bé

Xavier Bonastre va travessar un moment molt complicat pel que fa a la seva salut
Xavier Bonastre va travessar un moment molt complicat pel que fa a la seva salut | Xarxes socials

El popular presentador de TV3 Xavier Bonastre ha tornat a aparèixer públicament després d'estar a punt de morir per un greu problema de salut que el va deixar en coma. En el seu moment, la notícia va preocupar molts catalans, en tractar-se d'una de les cares més conegudes de la televisió catalana, i del periodisme esportiu en concret.

  •  Més notícies relacionades: Xavier Bonastre després d'una greu operació: «He tornat a la vida»

«Jo mateix em vaig donar per acabat. Per mort. Literal», va explicar Bonastre al seu blog personal, on també va confessar que li van dir a la seva dona que «es preparés» per a les pitjors notícies. Unes dures paraules que encara molts recorden, a les quals ara s'ha sumat una entrevista al programa 'Islàndia' d'Albert Om a RAC 1. «Tenia una perforació intestinal. Vaig estar ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i em vaig passar vuit dies en coma», ha concretat, per començar. 

Xavier Bonastre ha explicat que l'esport li ha «salvat la vida»
Xavier Bonastre ha explicat que l'esport li ha «salvat la vida» | RAC 1

 

Bonastre va arribar a «buscar la llum blanca», però no la va trobar mai

«Vaig arribar a buscar la llum blanca, en soc conscient», ha començat assegurant el periodista, deixant de pedra el presentador i també els oients. «Quan estava a l'UCI, en coma, jo recordo ser conscient de pensar' tot està controlat, la dona té feina, els fills són grans, podran tirar endavant», ha justificat d'alguna manera les seves paraules, tot i que ha reconegut no la va arribar a trobar mai. 

Ara, ja recuperat de la dura experiència, Bonastre intenta fer allò que més li agrada, sortint a córrer i participant en curses. Una afició per l'esport que, segons ell, va ajudar-lo a recuperar-se. «Estic tornant a córrer. Surto cada dos dies i vaig augmentant 30 segons cada vegada», ha explicat el presentador, que ha afegit que està completament convençut que això li va «salvar la vida». El pròxim 13 de febrer sortirà a la venda un llibre sobre els seus darrers anys, titulat '100 històries del córrer', on parla millor de tot el que li ha passat. 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Després de més de 2 mesos aturat, he tornat a córrer. Bé... trotar, més aviat. 1m 30s; 200m; 8’2 km/h. #SeguimLaRecuperacio

Una publicación compartida de Xavier Bonastre (@xbonastre) el


Comentaris

envia el comentari