Xavier Bonastre ha retornat al plató de Telenotícies migdia de TV3

Tot i que només ha estat puntualment, en substitució de la seva companya, Marta Bosch
Xavier Bonastre, a la Cursa de les Caves, a Lavern (Alt Penedès) el 3 de novembre de 2019
Xavier Bonastre ha tornat temporalment al Telenotícies migdia, substituint la seva companya, Marta Bosch | Twitter (@xavibonastre)

 

Un presentador molt reconegut ha tornat puntualment al plató del Telenotícies migdia de TV3. En Xavier Bonastre, que actualment es troba al capdavant d’‘Esport club’ al canal Esport3, ha substituït un parell de dies la Marta Bosch, a qui ha definit com una gran professional i que tenia un parell de dies per recuperar.

 

 

«Ja sabeu, els vells rockers mai moren!», així ho ha compartit a les xarxes socials, on els seus seguidors l’han felicitat i s’han alegrat de veure com cada vegada està més recuperat, ja que ara fa un any, Bonastre va patir novament una greu perforació intestinal, per la qual va ser operat dos cops en només tres dies, va estar una setmana en coma i ingressat a l’UCI: «Jo mateix em vaig donar per acabat. Per mort. Literal».

 

 

Fins i tot, Xavier va admetre uns mesos més tard que «va buscar la llum blanca», que era conscient estant en coma i que va arribar a pensar que «tot està controlat, la dona té feina, els fills són grans, podran tirar endavant». Però tot va sortir bé i ha pogut continuar endavant, recuperant-se poc a poc, tornant a córrer que és el que més li agrada, i retornant a TV3, on és un dels rostres més estimats.

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari