Yiya, a punt de tenir lloc fix a 'Sálvame': una col·laboradora es queda sense feina

Ha desbancat un rostre molt conegut
Yiya a la foto promocional de 'Supervivientes 2020'
Yiya està a punt de ser col·laboradora de 'Sálvame' | Telecinco

Sense cap dubte, una de les concursants que més interès i polèmica ha despertat en l'última edició de 'Supervivientes' ha estat Yiya. I és que la jove extremenya, que va saltar a la fama el 2016 participant a 'Un príncipe para tres princesas',s'ha caracteritzat per no callar res, per dir el primer que li venia a la ment, encara que no sigui políticament correcte, i per enfrontar-se a alguns dels seus companys.

Precisament aquestes característiques són les que han portat la direcció de 'Sálvame' a tenir clar que és una perfecta col·laboradora del programa, més encara quan no ha dubtat a tenir un 'cara a cara' fins i tot amb pesos pesants de l'espai com Mila Ximénez. Per això, Yiya, que a més té el títol de Periodisme, ja està a punt de tenir una cadira en l'esmentat programa líder de Telecinco.

No obstant això, l'arribada de la jove suposarà que un col·laborador o col·laboradora digui adéu al seu lloc de treball a 'Sálvame'. I això és el que li ha passat, en concret, a Marta López. Si s'ha pres la decisió que sigui ella qui deixi la seva cadira és perquè l''interessant' triangle amorós que va protagonitzar amb Alfonso Merlos i Alexia Rivas ja és passat. La gran font d'informació que va ser aquest tema, que va ocupar tant espai a Telecinco, ja s'ha esgotat.

Marta López a 'Dissabte Deluxe' explicant la seva relació amb Alfonso Merlos
Marta López es queda sense cadira a 'Sálvame' | TELECINCO

D'aquesta manera, la direcció del programa ha considerat que, tenint en compte que Marta com a personatge ja no té més de què parlar sobre la seva exparella i sobre com va ser la seva relació, ha arribat el moment que deixi d'estar en les tardes de Mediaset. Un fet, aquest, que segur que no li ha agradat i que, probablement, haurà fet que el seu amic Kiko Hernández hagi fet tot el possible per evitar la seva marxa. No obstant això, com s'ha donat a conèixer des de 'Columna Zero', la decisió en ferm ja està presa.


Comentaris

envia el comentari