La nova de Telecinco que vol el lloc de Belén Esteban: Una nova princesa?

Una nova cara ve trepitjant fort al plató de 'Sálvame'

Yiya sent entrevistada al plató de 'Dissabte Deluxe'. Dissabte, maig 23, 2020
Yiya va acudir a 'Sábado Deluxe' per defensar-se dels qui la van criticar | Telecinco

Si alguna cosa fan els realities, és donar l'oportunitat de conèixer cares noves que a poc a poc volen fer-se un lloc a la televisió. Controvertits, polèmics i políticament incorrectes són els personatges que arriben trepitjant fort disposats a guanyar-se els seus minuts d'or en un plató de televisió. Si no que l'hi diguin a Yiya, la concursant de 'Supervivientes 2020' que ha vingut d'Hondures amb les piles carregades.

Anar a contracorrent i exercir el paper de dolenta és la combinació perfecta per convertir-se en la cara present dels programes, i més encara si contra els qui carregues són els col·laboradors estrella. Yiya ho sap molt bé i no ha trigat a tornar-se-la a María Patiño després que aquesta investigués el seu negoci a Madrid, un bar de catximbes, i també a Kiko Matamoros per dubtar de la seva salut mental durant la seva participació a 'Supervivientes'.

Com un vendaval, va entrar l'ex concursant a 'Sábado Deluxe' per defensar-se de tots els que la van criticar, i així ho va fer saber a Jorge Javier només seure: «Vinc per mi, però també vinc a tornar el de la meva cosina, perquè hi ha coses no reals que se m'han atribuït» va comentar.

Yiya no va poder dir-li a la cara a María Patiño el que li va molestar del seu reportatge sobre el seu negoci, ja que no es trobava al plató, però la va titllar de mentidera i va dir que els veïns que van sortir a criticar-la no eren clients seus. «Jo no sóc una mafiosa», es defensava de les opinions que apuntaven que alguns veïns tenien por de parlar.

Yiya al plató de 'Dissabte Deluxe'. 23 maig 2020
Yiya va atacar sense pietat a María Patiño i Kiko Matamoros | Telecinco

Més tard va arribar el torn de Kiko Matamoros. Yiya va comentar amb ironia que el col·laborador «a més d'advocat, és metge», fent al·lusió a les insinuacions de Matamoros que la concursant «tenia problemes mentals». Un enfrontament que tampoc va tenir lloc, ja que Kiko va abandonar el programa amb antelació: «És que Matamoros s'ha cagat de por, que l'hi he dit abans: 'Per què te'n vas?'», atacava igualment l'ex concursant.

Amb la seva entrevista, Yiya va demostrar que té rodet per molta estona i que, de fet, es pot enfrontar a Patiño i Matamoros en els pròxims dies: «La setmana que ve has de venir. Et posen a Matamoros i a Patiño», va informar Jorge Javier. Sens dubte, Yiya ve trepitjant fort.


Comentaris

envia el comentari