IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

Ylenia Padilla torna a televisió després d'haver passat per una depressió: «Ja no veia com sortir-ne»

Tot i que als programes aparentés estar molt bé, darrere de les càmeres s'esfondrava, ja que ho estava passant molt malament

Ylenia Padilla durante su entrevista en 'Sábado Deluxe'
Ylenia Padilla durant la seva entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco.

Ylenia, la concursant més polèmica i engrescada del programa 'Gandia Shore' i el suport més gran de Belén Esteban dins de la casa de Guadalix de la Serra, ha fet la seva gran reaparició en televisió. La jove portava diversos mesos allunyada de les càmeres, però ahir va voler tornar amb més força que mai a 'Sábado Deluxe' per explicar com estava i el que li ha succeït aquest temps.

Ylenia ha fet el seu gran retorn a Telecinco explicant a tots els teleespectadors i també a Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban que ha travessat per una depressió, no sense abans explicar els motius que l'han portat a estar en l'ombra del focus mediàtic. Segons Ylenia, tot i que, als programes aparentava estar molt bé, després darrere de les càmeres s'esfondrava, ja que ho estava passant molt malament.

«La gent és molt xucla sang»

La de Benidorm ha assegurat que tot se li va enfonsar de cop: «Jo era inexperta i tot era nou per a mi, aquest món... eren moltes coses, com les traïcions i la gent, que és molt xucla sang», va assegurar en el 'Deluxe'. Un dels motius que va afectar el seu ànim va ser pel seu personatge, ja que sembla que consideraven que ella «era ximple perquè havia sortit d'un 'reality'».

I és que malgrat tot el suport rebut durant la seva participació en 'Gran Hermano VIP' i d'haver aconseguit vuit contractacions per a festes signades res més sortir del programa, ella tenia molt estrès. Però un dels aspectes més durs ha estat afrontar-se a situacions no desitjables, per exemple, durant les seves aparicions. Ha assegurat que no la tractaven gens bé: «Et volen emborratxar per després pagar-te menys, per vacil·lar-te».

Jorge Javier Vázquez y Ylenia en el plató de 'Sábado Deluxe'
Jorge Javier Vázquez i Ylenia al plató de 'Sábado Deluxe' | Telecinco.

Ylenia es va acabar sincerant

Després d'explicar-li a Jorge Javier i Belén la seva situació i els mals moments pels quals ha travessat aquests mesos, Ylenia va acabar sincerant-se i va revelar que havia passat per una depressió. Ella pensava que «no valia per això» i «ja no veia sortida». A més, va assegurar enfonsada: «Jo no podia veure'm a mi mateixa, ho passava molt malament».

Finalment, ha volgut explicar que tot i que no li ha resultat gens fàcil, està molt millor gràcies al suport dels seus pares. Ella ha decidit tornar a viure amb ells a Benidorm i l'estan «recolzant en tot».


Comentaris

envia el comentari