Ylenia s'atreveix i desemmascara Telecinco en directe a 'Viva la vida'

Mediaset podria prendre represàlies per les declaracions de la col·laboradora en contra de la seva pròpia cadena

Ylenia Padilla treballant com a col·laboradora a 'Viva la vida' de Telecinco
Ylenia ha fet un comentari en directe que podria costar-li la feina | Telecinco

Ylenia Padilla és coneguda popularment per ser víctima dels seus propis nervis, els mateixos que l'acaben traint i dient coses per les quals després ha de penedir-se perquè les seves paraules no prenguin un camí que podrien portar-la al pitjor dels finals possibles.

Tot i que la col·laboradora està molt més tranquil·la i calmada que quan la vam conèixer, encara mostra arrencades en els programes en què col·labora i que sovint acaben causant-li conseqüències molt importants.

Si mesos enrere protagonitzava una gran esbroncada amb Mila Ximénez a 'Sálvame' o es queixava en aquest mateix programa que mai podia obrir boca, ara l'ha tornat a liar a 'Viva la vida' ficant en un embolic del qual li costarà molt sortir i que fins i tot, podria causar-li l'acomiadament de la cadena per la qual treballa.

Dakota Tárraga assistia al programa que presenta Toñi Moreno per explicar l'últim episodi viscut en la seva família i que acabava amb ella tancada en els calabossos durant dos dies. En aquest moment, Dakota es proposava per a acudir amb la seva mare a 'La casa fuerte' perquè tothom veiés la fantàstica relació que els uneix, una cosa que feia saltar per complet a Ylenia Padilla.

Ylenia Padilla carrega contra una de les productores més importants de Telecinco

Ylenia Padilla li deia a Dakota que 'La casa fuerte' no era el millor programa perquè la gent la conegués, ja que la productora responsable acostuma a no mostrar tot el que passa en els seus espais. Davant d'això, un altre col·laborador del programa i que no surt en aquest moment en pantalla, adverteix a Ylenia perquè no segueixi parlant malament de Bulldog TV, una de les productores de la cadena.

En aquest moment, Ylenia tornava a respondre i deia que li era igual el que pogués opinar la productora sobre el seu comentari. Tirant la vista enrere, veiem que Ylenia ja va parlar pestes d'aquesta productora quan la van convidar a 'Mujeres y Hombres y Viceversa ', causant segons ella un parany per encarar al seu ex amic especial Suso Álvarez.


Comentaris

envia el comentari