El cridaner escot de la mare de Marina de 'La isla' acapara tota l'atenció a Telecinco

Les xarxes van comentar l'espectacular 'look' de la mare de la participant

Marina, participant de 'La isla de las tentaciones'
La mare de Marina ha estat la protagonista absoluta de l'últim debat de 'La isla de las tentaciones' | Mediaset

Dijous passat va ser quan es va estrenar la tercera temporada de 'La isla de las tentaciones' i des de llavors no ha deixat de ser notícia. Primer, per les novetats que ha introduït. Segon, pels primers conflictes i flirtejos. I, tercer, pels vídeos d'alt contingut sexual de participants que s'han filtrat.

No obstant això, en les últimes hores ho és per un altre motiu. En concret, pel furor que ha generat en les xarxes socials la mare i defensora d'una de les concursants. Ens estem referint a Yolanda, la progenitora de Marina.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Yolanda, una de les protagonistes de la vetllada

La darrera nit es va celebrar el primer debat de la temporada i a ell van acudir, com és habitual, col·laboradors de Telecinco i defensors dels participants. Entre aquests últims es va trobar Yolanda, la mare de Marina. Sí, de la jove que ha acudit al programa amb la seva parella Jesús i que està tenint un apropament molt clar amb Isaac, 'El Lobo'.

La citada progenitora de la concursant ràpidament va aconseguir atreure l'atenció dels espectadors. I ho va fer no sols pel seu aspecte jove i bronzejat, sinó també perquè lluïa un escot de vertigen. Un escot que a més d'un espectador va mantenir tota la nit en 'tensió' perquè semblava que anava a ensenyar més encara del que es veia.

Tan espectacular estava Yolanda que va haver-hi qui fins i tot es va pensar que, en realitat, era la germana gran de la seva filla. O sigui, que no va passar inadvertida igual que tampoc ho està fent la seva filla.

Les xarxes 'cremen' amb Yolanda

Des del primer moment, els espectadors van quedar bocabadats amb l'aspecte de la mare de Marina. Bona mostra d'això és que les xarxes socials ràpidament es van omplir de comentaris sobre la citada defensora. Comentaris on es deixava clar l'espectacular que estava la dona i la manera que tenia de presumir d'encants. Exemples d'aquests missatges són alguns com aquests:

  • «No em fotis. La mare de Marina està millor que la filla».
  • «Quin jove la mare de Marina! Si diuen que és la seva germana major m'ho creuria».
  • «He sofert pel mugró de la mare de Marina tota la nit».
  • «Yolanda, la mare de Marina Quina fantasia de dona!».
  • «De veritat aquesta dona és la mare de Marina? Al·lucinant».
  • «La mare de Marina, sense cap dubte, podria ser temptadora».
     

Això sense passar per alt que també va haver-hi espectadors als quals no els van passar inadvertides les mirades d'algun col·laborador a l'escot de Yolanda. Així, ho van manifestar amb missatges com aquest: «Vinga, Suso, que et falta tirar-te als pits de la mare de Marina».

Yolanda va defensar a la seva filla a ultrança

Un dels vídeos filtrats de 'La isla de las tentaciones' mostrava a Isaac practicant-li sexe oral a Marina. No obstant això, la mare d'aquesta no va voler fer referència a aquest i, per tant, a la futura infidelitat que cometrà la jove.

Per això, com a bona progenitora no va dubtar a defensar a la concursant a 'capa i espasa'. Així, va dir que no té cap flirteig amb el solter. Va exposar que «Marina és tal qual es veu. És molt simpàtica i divertida».

De la mateixa manera, va venir a parlar de la relació que la seva filla i el seu gendre, Jesús, tenen. En aquest sentit, va donar a conèixer que porten junts cinc anys. Així mateix, va exposar que Marina va decidir participar per a «buscar l'espurna que li faltava, perquè han passat per unes etapes que han tingut moments baixos».

Unes paraules que reforcen el missatge que la jove ha transmès a les seves companyes sobre la seva història d'amor. En concret, no ha dubtat a donar-los a conèixer que «Jesús és un nen que està sempre a la meva casa ficat. No em deixa trobar-ho a faltar, està sempre damunt... De bo que és, és ximple».

Així, sembla confirmar-se que Jesús no encén l'espurna de la seva noia, però sembla que qui sí que ho aconseguirà és Isaac. Caldrà esperar per a sortir de dubtes.


Comentaris

envia el comentari