Una excelebrity de 'Masterchef' pateix un accident al mig del plató

L'últim programa va ser el més vist de tota l'edició

L'últim programa va ser el més vist de tota l'edició | Cedida

Aquesta edició de 'Masterchef' està causant tota mena de polèmiques per les seves concursants i Twitter va ple de comentaris dels espectadors del concurs. En l'últim programa, que es va emetre aquest dilluns 18, vam poder veure com Yolanda Ramos tornava, aquest cop com a convidada, a les cuines del programa després d'haver participat a 'Masterchef Celebrity 4' mesos enrere.

El seu treball consistia a ajudar un dels concursants en una prova de parelles per relleus, i va triar cuinar amb Joana, la veterana del programa, a la qual tots els concursants li tenen un especial afecte. Va admetre, a més, estar «encantada» de cuinar amb ella. La prova consistia que, mentre una de les dues cuinava, l'altra li donava indicacions perquè realitzés el plat correctament.

Yolanda Ramos es talla dos dits al plató

Yolanda Ramos va ser clara i sincera des d'un principi i va advertir que, des que havia acabat la seva edició, no havia cuinat gaire a casa, cosa que potser explica el contratemps que va tenir mentre elaborava el plat. Mentre Joana li indicava el que havia de fer, Yolanda es va tallar dos dits de la mà amb un ganivet: «Estava tan entusiasmada que m'he tallat dos dits, però no m'importa. Bé, una mica sí que m'importa. No passa res».

Els talls van ser superficials, de manera que no van impedir a Yolanda quedar-se a plató i que el plat, juntament amb Joana, agradés finalment als jutges.

Aquest dilluns, a més, es va registrar la millor dada d'audiència de tota l'edició, arribant a aconseguir un 23,4% de quota de pantalla i 3.156.000 espectadors. Una cosa que no ens estranya, ja que va ser un programa amb moltes discussions i malentesos entre els concursants, que estan sent especialment estrategs aquesta temporada.


Comentaris

envia el comentari