Yoli Claramonte

Yoli, de 'Gran Hermano', posa en joc el seu matrimoni per una traïció

«Mare meva, com m'estima la sogra...»

Yolanda Claramonte  està desolada, i és que una recent trastada de la seva parella, Jorge, li pot sortir molt cara.

Al jove se li acudia gastar una 'innocent broma' a la seva dona que acabava de la manera més inesperada.

Així, es decidia a escriure a la mare de Yoli fent-se passar per ella per dir-li que havien discutit després d'enganxar-lo flirtejant amb altres noies.

I el que començava com una broma, acabava força malament per a Jorge. I és que descobria que la seva sogra no se'n refia gens ni mica d'ell.

Yoli de 'GH 15'
Yoli ha refet la seva vida amb un nou amor | Mediaset

«Si ja van els trets per allà, no te'n refies. Creu-te el dolent perquè pinta així...», li recomanava a la seva filla. A més, li deixava clar que no acaba d'empassar-se el seu gendre. I insistia que «100% hi ha alguna cosa».

Després de veure la reacció de la mare de Yoli, el jove acabava explotant. «Callaré perquè si no...», deia a la càmera bastant mosquejat.

«Us esteu adonant que aquesta em ven en un moment, oi? La mare de Yoli és la millor com a consellera: ella va directa al "rebutja'l"», comentava sense donar crèdit.

Mentre que, d'altra banda, Yoli també deixava clar que la brometa no li havia fet gens de gràcia.

Yoli amb la seva parella Jorge
La influencer amb la seva parella, Jorge | Xarxes socials

«Doncs no em sembla bé. No me'n fio ni del tato, i menys després de tot el que ha passat», li explicava al seu noi.

«Mare meva, com m'estima la sogra...», comentava amb ironia Jorge. «Pensa que t'enganyaré. Ho pensava al principi i ho segueix pensant».

«Després de dos anys en què ho he donat tot... ara em vens amb aquestes? Es pot fiar de mi. Jo no soc d'aquests», es lamentava.

Així, queda clar entre gendre i sogra hi ha força coses pendents i una clara tensió a la qual haurien de posar fi.

La dolorosa pèrdua que patien Yoli i el seu marit

Fa tot just uns mesos, la parella s'emportava un cop devastador, i és que la Yoli confessava entre llàgrimes que estava embarassada, però que havia perdut el nadó.

Tots dos estaven molt il·lusionats amb la idea de poder donar-los a Jimena, filla que tenen en comú, i a Valeria, fruit d'una relació anterior de la influencer, un germanet.

«Creiem que la mort gestacional és un tabú social. Volem contribuir a visibilitzar-lo perquè les famílies puguin expressar lliurement el seu dol igual que estem fent nosaltres», compartien amb els seus seguidors.

Primer pla de Yoli Claramonte plorant
Yoli ha perdut el bebè que esperava | Mtmad

«Fa un temps us expliquem que no estàvem prenent precaucions, ja que teníem intenció d'augmentar la família», començaven explicant.

Poc després, confirmaven la feliç notícia que ampliarien la família i fins i tot ho deien a les nenes. «Seràs germaneta gran», li comunicaven a la nena.

Però, malauradament, en fer-se la primera ecografia descobrien que no hi havia bateig.

«Ens disposàvem a veure l'eco i la metgessa no el trobava. Ens deia que esperéssim un moment i al final no hi havia bateig, el nadó estava mort», revelaven trencats de dolor.

D'aquesta manera, s'emportaven «un gran cop, no sabíem ni què dir ni què estava passant. És una cosa que no t'esperes, com una gerra d'aigua freda. Ha estat un moment força tens».

Un duríssim sotrac que han hagut de travessar junts. «Si ha hagut de ser així, doncs ha hagut de ser així», lamentava la influencer.

Encara que això no li ha pres la il·lusió de tornar a convertir-se en mare. «Tant de bo el dia de demà puguem ampliar la família». «Ens estimem i m'encanten els nens».