TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Yurena abandona la casa de ‘GH DÚO’

En la quarta gala del programa celebrada ahir, es va decidir l’expulsió de la cantant i les nominacions de María Jesús, Ylenia, Raquel i Candela.
Percentatges definitius de la nit | TELECINCO

 

El pas per la casa de ‘GH DÚO’ de Yurena s’ha acabat. La cantant es va convertir en la segona expulsada de la casa de ‘GH DÚO’ amb un 63,2% dels vots, i es va mostrar molt sorpresa per la decisió de l’audiència. A més, en el programa d’ahir es van anunciar els nominats de la setmana. Aquests són: Raquel, Ylenia, María Jesús i Candela.

 

Yurena es va mostrar molt decebuda en sortir de la casa: «Estic desfeta perquè no m’ho esperava, no sé què s’haurà vist des de fora i que no ha agradat de la meva participació, però m’esperava més suport de la gent»

«No ho entenc, vull saber en què he fallat. Ara mateix estic desconsolada i no entenc res, però gràcies», va afegir.

 

Enfrontament amb el públic

Yurena, expulsada | TELECINCO

 

La cantant va entrar al plató del programa decebuda per la decisió de l’audiència. «Era un somni poder estar el màxim temps possible». Podria ser que la poca participació de Yurena als vídeos de la casa, sigui una de les causes de la seva expulsió: «Però com volen que surti si les discussions m’han sobrepassat» es va defensar l’expulsada.

«Si haig d'insultar als companys per guanyar el concurs prefereixo ser com sóc, amb la meva educació, i sortir de la casa a la segona setmana. El públic que ha votat avui ha premiat la mala educació», va dir la cantant.

 

A l’altra cara de la moneda es troba AntonioTejado, que es mostrava molt feliç pel suport del públic: «No m’havia sentit mai tan estimat pel públic, ja que sovint no he estat ben mirat per molta gent». En canvi, la seva parella del concurs, Candela Acevedo, no es va alegrar tant.

«Me n’alegro un 50% que es quedi i un 50% no», va admetre Acevedo, i Antonio va voler evitar més discussions amb la seva exparella dient-li: «a partir d’ara et dic que s’ha acabat tot, no veuré cap vídeo nostre més i gaudiré del concurs com una persona soltera».

 

 

Candela i  Antonio s’hauran de seguir ‘aguantant’

Candela Acevedo i Antonio Tejado seguiran convivint a la casa, ja que l’andalús es va salvar pels vots de l’audiència. Tot fa pensar que se seguiran fent la vida impossible l’un a l’altre, perquè tots dos han estat els protagonistes de totes les polèmiques de dins la casa, deixant al marge, això sí, a Julio Ruz i María Jesús.

La gala d’ahir no va ser cap excepció, i van tornar a protagonitzar una nova discussió. L’ambient ja estava prou tens des d’un inici, però la cosa es va complicar quan van veure el vídeo d’un suposat flirteig d’Antonio amb Sofía Suescun.

En aquell moment, Candela va repetir el que va dir des del primer dia: «Conec perfectament a Antonio i sé que flirtejava amb Sofía, i avui m’ho ha demostrat».

 

Candela no comprenia l’actitud que té amb ella la seva exparella i lamentava: «Un 90% de la relació estava trencada i hi havia un 10% de possibilitats, però aquí dins Antonio m’ha tractat molt malament».

 

Irene Rosales abandona la casa temporalment

Irene Rosales, totalment desconsolada | LA COCTELERA

 

La gala d’ahir tampoc va començar bé per Kiko Rivera quan a l’inici del programa, Jorge Javier Vázquez va anunciar que la seva dona, Irene Rosales havia d’abandonar la casa de ‘GH DÚO’ de manera temporal.

Tot fa indicar que el motiu deriva d’un problema d’indisposició pel qual ja s’hauria realitzat proves mèdiques, els resultats de les quals faran decidir quan torna Irene a la casa.

El presentador va entrar en directe a la casa de ‘GH DÚO’ per explicar als concursants aquesta situació i sobretot, per tranquil·litzar a Kiko Rivera que estava molt nerviós: «A veure Kiko, estem a l’espera dels resultats, però evidentment, tots estem desitjant que Irene torni a concursar i torni a la casa com més aviat millor».

 

El fill d’Isabel Pantoja estava molt nerviós també, perquè ahir estava a la llista de possibles expulsats. «Saps que està bé, has parlat amb ella, no t’estem amagant cap mena d’informació. Li estan realitzant proves i estem desitjant que s’incorpori al programa al més aviat possible» va afegir el presentador.

 

Julio Ruz i Maria Jesús Ruiz es disculpen

Els qui van protagonitzar un dels moments més tendres de la nit van ser Julio Ruz i María Jesús Ruiz. Tots dos van signar les paus en directe després de veure uns vídeos del dimecres passat on es van dirigir paraules molt dures entre ells com ara «em fas vergonya i fàstic» o «mantingut».

María Jesús, molt avergonyida, va demanar disculpes: «Demano perdó a l’audiència i sobretot, als companys que han de viure això tots aquests dies».

 

Malgrat tot, no tot han estat polèmiques i retrets, sinó que la parella també ha tingut moments bonics que els hi van fer signar les paus en públic.

«Aixeca’t i fes-me un petó, i ara de genolls» li va dir la Miss a Julio Ruz amb un to amistós. Amb una abraçada i dos petons van signar les paus amb el compromís de no tornar a protagonitzar més enfrontaments entre ells.

 

Sofia Suescun i Alejandro Albalá nominen a María Jesús

Sofia i Alejandro Albalá al confesionari | TELECINCO

 

La decisió final de la nit es va fer a través dels ‘xumets picants’. Cada concursant es va menjar un xumet escollit de forma aleatòria. Entre tots, només hi havia un xumet dolç, i per tant, qui se’l mengés guanyaria el títol d’‘immune’.

 

 

L’afortunat va ser Alejandro Albalá, i per tant, també la seva parella del concurs Sofía Suescun. Amb el poder que se’ls hi va atorgar de l’intercanvi, van decidir salvar a Antonio Tejado de les nominacions a canvi de María Jesús.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris