Dani Mateo amb ulleres de sol i jaqueta en primer pla en una imatge d'arxiu

'Zapeando' posa en risc el català Dani Mateo en directe

El presentador va comprovar si era tan difícil utilitzar aquest aparell com semblava en els vídeos dels Baby Showers que van mostrar en el programa

En els últims anys s'han posat de moda els 'Baby Showers', les festes on se celebra l'arribada d'un nadó, i amb elles la forma d'anunciar quin serà el sexe de la persona que s'està gestant.

Per això són molts els que han utilitzat els canons de confeti. No obstant això, el que en un primer moment pot suposar una gran notícia i alegria per conèixer el sexe del nadó, en molts casos s'ha convertit en un divertit vídeo on els progenitors acaben rebent un dur impacte per no saber utilitzar correctament aquests aparells. I és precisament per aquest motiu que 'Zapeando' ha volgut provar com és de difícil manejar una pistola de confeti posant a prova la integritat del seu presentador, Dani Mateo.

Després que el català expliqués què era el que estava a punt de fer, Lorena Castell no ha pogut evitar dir-li que no busqui cap pretext si li sortia malament. «He vist millors excuses per dir que no vols tenir fills». «Cadascú es protegeix el que fa servir més», també va dir la seva companya després de veure que el presentador no es col·locava com ho havia de fer. «Per això no m'he protegit el cap» va respondre ell.

El moment de la veritat

Quan va estar preparat, Dani Mateo va seguir les instruccions i es va preparar per utilitzar el canó de confeti. «Estic apuntant a la càmera però no crec que passi res, no?», Va preguntar en to bromista. Per a la seva sort, i pel bé de tots els seus companys, després de girar la part inferior de la barra el confeti va sortir disparat sense que hi hagués cap problema ni cap incidència.

«Quan no fracassem ens vam quedar molt sorpresos», va dir Quique Peinado després de veure que tot havia sortit segons la seva llera. Li va sortir tan bé i va ser tan satisfactori per a ell, que Dani Mateo ho va celebrar llançant un segon canó de confeti que també es va disparar amb èxit. Dues pistoles que van deixar milers de petits papers de colors escampats per tot el plató de Globomedia. «Ara, tremenda 'zorrera' hem muntat», van dir.