YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'Zapeando' i La Sexta, d'enhorabona: nou bebè en el programa, la petita Federica

Després de mesos d'espera, per fi ha arribat la nena

Imagen de la hija de la humorista Valeria Ros
La petita Federica ja ha arribat | Instagram

Valeria López-Tapia Velasco, més coneguda com a Valeria Ros, ha estat mare. La humorista, que col·labora en el programa d'entreteniment de 'La Sexta', 'Zapeando', ens sorprenia el passat mes de maig anunciant que estava embarassada. 

Després d'intentar donar pas a un vídeo i no poder fer-ho perquè s'equivocava cada vegada que ho intentava, Valeria Ros deixava anar la 'bomba' de la seva futura maternitat. «Tindré un nadó mig italià», revelava la divertida col·laboradora. Va ser un moment molt emotiu que els seus companys de programa van celebrar amb aplaudiments i crits d'alegria.

Dies més tard, Valeria Ros apareixia al programa 'Late Motiv', presentat per Andreu Buenafuente, on va explicar tots els detalls sobre el seu embaràs. «El segon dia de confinament em vaig comprar un test d'embaràs, però no venia al cas i, a més, tenia ovaris poliquístics, bàsicament ho vaig fer per curiositat», va explicar al programa.

«I de cop i volta em diu que podia estar embarassada d'un o dos nadons, total que baixo a la farmàcia i li dic que el test ha d'estar malament i em diu: 'No, no, estàs embarassada, és molt fiable», continuava la humorista abans de finalitzar amb el seu divertit sarcasme: «Però si no va ser per tant, va ser un simple missioner».

Per fi ha arribat el moment més esperat

Després de mesos d'espera, per fi la col·laboradora de 'Zapeando' ha ampliat la família. Ella i la seva parella, l'italià Antonio Muscogiuri, rebien amb els braços ben oberts la seva primera filla. Com no podia ser d'una altra manera, Valeria Ros va voler compartir amb els seus seguidors aquesta bonica notícia i ho va fer publicant un vídeo a Instagram en què apareix la petita a l'hospital.

La veritat és que la decisió dels pares sobre el nom de la nena no ens ha sorprès. De fet, Valeria Ros ja havia comentat en diverses ocasions que era un dels noms que més li agraden a la parella.

Amb més de quatre quilos de pes, la petita Federica, que va néixer per part programat, s'ha convertit en la reina de la casa. I és que en aquests moments tan convulsos que s'estan vivint a tot el món, l'arribada d'un nadó a la família et dona una petita alegria. 

Els seus companys de 'Zapeando' van fer ressò de la notícia durant l'emissió del programa. El presentador del programa, Dani Mateo, va voler enviar-li un bonic missatge a Valeria: «Esperem que et recuperis molt aviat i tornis aviat a aquesta taula».

Per la seva banda, la resta de companys de Valeria Ros asseguraven que la petita és guapíssima. El que no se sap encara és si la petita també té l'humor de Valeria Ros. «Sempre m'ha agradat explicar històries i exagerar les coses, i que els meus amics se'n riguin. Però fins que no vaig pujar a un escenari per primera vegada i em van tornar a trucar, no vaig pensar a dedicar-m'hi professionalment», va declarar fa uns mesos en una entrevista per a 'El Correo'.

Però ara, Valeria, s'estrena en el paper més important de la seva vida i segur que també fa partícips als seus seguidors d'aquesta nova etapa, explicant amb humor com és això de la maternitat a través de les seves xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari