'Zapeando' va rebre dures crítiques en el seu debut

'Zapeando' fa marxa enrere després del fracàs estrepitós de la nova temporada

Els canvis realitzats pel programa no van agradar gens als espectadors, que el van criticar durament a les xarxes socials; la direcció del programa ha pres nota i ha rectificat

‘Zapeando’ retornava aquest dilluns amb molts canvis, noves cares, noves seccions, nou presentador, etc. tants han estat els canvis, que la primera emissió del programa va ser un fracàs estrepitós i els espectadors van mostrar el seu malestar a les xarxes en veure que ja no quedava rastre del ‘Zapeando’ original.

El programa donava el tret de sortida amb un monòleg de Dani Mateo i després es dividia en diverses seccions, entre les quals n’hi havia una dedicada a ‘Sálvame’, cosa que va enfurismar de valent als espectadors, que van demanar a crits a les xarxes que es tornés al format antic de ‘Zapeando’.

El programa escolta les crítiques i fa marxa enrere

Gràcies a les crítiques però, sembla que la direcció del programa va recapacitar i l'endemà, dimarts, el programa ja havia tornat al seu format original per alegria dels seus seguidors, amb els col·laboradors asseguts al voltant del presentador com sempre s’havia fet.

Per la seva banda, Dani Mateo no ha tingut cap problema en mostrar-se d’allò més sincer pel que fa al seu debut a ‘Zapeando’, contestant en to humorístic als que havien criticat les innovacions del format i repassant en una secció del programa les crítiques rebudes fent gala del seu bon humor: «Ja ho veieu, Twitter parla i nosaltres li fem cas. Estem aquí, llegint... Bé, doncs ja estem tots aquí asseguts a la taula. Ara ja podeu ficar-vos amb la pau mundial, a veure si us fan tant cas». Els internautes s’han fet ressò dels canvis i sembla que el retorn del programa a la normalitat ha satisfet les seves expectatives.

En una entrevista a ‘Espejo público’ aquell mateix matí, Dani Mateo justificava el perquè dels canvis promoguts, deixant clar que tornarien al format antic: «El programa d’ahir ens va encantar i per això avui no tindrà res a veure.  Estem provant, estem canviant un tren en marxa i això és complicat», relatava el presentador.

També et pot interessar...