Vídeo: El zasca d'un concursant a Arturo Valls que molts esperaven

El presentador ha quedat visiblement indignat

Arturo Valls durant la gala Drag Queen pel Carnaval de Las Palmas el 20 de febrer de 2015
El presentador ha quedat visiblement indignat| GTRES

Les bromes d'Arturo Valls no tenen fi. Cada dia el presentador demostra a 'Ahora caigo' tenir l'humor interioritzat, tot i que a vegades, els acudits que es marca són titllats de «dolents» per a molts teleespectadors.

Malgrat tot, l'èxit del concurs és innegable i la majoria de bromes de Valls agraden a la gran majoria del públic, a qui fa passar una bona estona. Els protagonistes de la història, els concursants, també solen rendir-se al toc de gràcia dels espectadors. Però sempre hi ha excepcions. I aquest passat dilluns Arturo Valls en tenia una de convidada al programa.

Un dels concursants de la jornada va propinar un zasca en tota regla al presentador, cansat de rebre la mateixa broma durant tota la seva vida. Biel no va poder callar, deixant Valls de pedra.

La broma que «ja cansa» al concursant

El presentador saludava Biel, el concursant en qüestió, amb un tan normal «hola, què tal», que el concursant ignorava, per continuar amb la seva presentació: «Em dic Biel, tinc 20 anys...». Però Arturo Valls l'interrompia amb un nou «Què tal estàs», buscant la resposta del concursant amb el qual, tenint en compte el seu nom, podia fer la broma.

Biel no es donava per vençut, situació que despertava encara més l'interès d'Arturo Valls per culminar el seu acudit. «Què tal estàs?», li repetia el presentador. Finalment, Biel, volent desviar el tema, responia un 'bien' que els portaria a tots dos a repetir en bucle la paraula, en una situació graciosa però a la vegada força absurda, segons alguns seguidors del programa.

«Em dic Biel», tornava a repetir el concursant, en un intent de seguir amb la seva presentació i acabar la ja tensa situació. Però si en alguna cosa és tossut Valls, és amb les seves bromes, i no havia quedat satisfet, de manera que atacava de nou amb un «Hola, què tal?», al que Biel tornava a respondre amb un 'Bien', desesperant al presentador. L'acudit semblava no poder culminar-se mai.

El zasca que ha indignat Arturo Valls

Finalment, el concursant, visiblement fart de la història, mirava amunt amb un somriure i deixava caure el zasca: «A veure, són vint anys amb la mateixa broma». Les riallades del públic es barrejaven immediatament amb el retret del mateix Arturo Valls, una mica indignat: «D'acord, noi, però jo soc expert en fer bromes que tothom fa».

«Estic bé, tot bé», sentenciava el jove, amb ganes de posar fi als minuts incòmodes que estava vivint al plató. I és que Arturo Valls fa tantes bromes, que alguna havia de sortir-li malament. 


Comentaris

envia el comentari